Opleidingen in het groen

Wil jij werken in het “groen” en spendeer jij liever je werkdagen buiten in de mooie natuur? Of krijg je de kans niet, omdat je niet in het bezit bent van een of meerdere opleidingen in het groen? Schrijf je dan in bij Stadion Uitzenden en wij betalen je opleiding in het groen!

Kortom, een kans op werk én een betaalde opleiding!

Welke opleidingen in het groen zijn er?

  • Werken met een bosmaaier
  • Veilig werken langs de weg
  • Inzet kleine tuin- en parkmachines en nog veel meer!

Met een specifieke opleiding in het groen leg je de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan het werk te gaan. Je laat tevens zien dat je veilig en gezond werken belangrijk vindt en dit maakt tevens duidelijk dat je een betrouwbare werknemer bent die serieus aan de slag wilt gaan.

Ben je geïnteresseerd en wil je gratis een opleiding in het groen behalen? Meld je dan nu aan voor een informatiegesprek!

Ben je geïnteresseerd en wil je
gratis je opleiding in het groen behalen?

 

Al een opleiding in het groen op zak
en zo snel mogelijk aan het werk?

Opleiding in het groen behaald, wat nu?

Na het behalen van je opleiding in het groen, zullen wij bij Stadion Uitzenden in samenspraak met jou zorgen voor een gepaste baan. Wij vertellen graag meer over onze opdrachtgevers en de mogelijkheden, terwijl wij je beter leren kennen onder het genot van een kopje koffie.

Heb je nog geen ervaring in het groen? Geen probleem, wij helpen je alsnog verder in je zoektocht naar een gepaste baan!