Werk beleef je!

Opendagen-StadionUitzenden
contractondertekening-thijslogistiek6-21-8
DSC09222
DSC08576
previous arrow
next arrow

Ga het gesprek aan met een Intercedent(e), P&O medewerker of Kantoormanager!

Altijd al willen weten hoe een Intercedent te werk gaat? Geen vacaturetekst lezen, maar wel meer te weten komen over de functie als intercedent? Hoe Stadion Uitzenden te werk gaat of wat je kunt verwachten wanneer je als Intercedent bij Stadion Uitzenden aan de slag gaat? Ga dan in gesprek met een Intercedent, P&O Medewerker of Kantoormanager tijdens onze open dag op 14 of 16 oktober!

Mayke Jacobs

Intercedent(e)

Anoek Jongen

P&O Medewerker

Mike Florax

Kantoormanager

Waar en wanneer?

14 oktober 2021 – 16:00 – 20:00u

16 oktober 2021 – 10:00 – 14:00u

Je bent van harte welkom op de vestiging die voor jou het makkelijkste te bereiken is. Dat betekent dat je in gesprek kunt gaan met een Intercedent(e), P&O Medewerker en/of Kantoormanager in Maastricht, Kerkrade, Sittard, Roermond, Weert of Venlo. Dit kan Donderdag 14 oktober tussen 16:00 – 20:00 of Zaterdag 16 oktober tussen 10:00 – 14:00u. Geef bij het aanmelden aan op welke vestiging wij jouw mogen ontvangen, dan nemen wij contact met je op om een tijd af te spreken.

Aanmelden is verplicht!

Jij komt toch zeker langs in een van onze vestigingen? Onze open dag is natuurlijk geheel vrijblijvend. Het enige dat we van je vragen is een aanmelding. Dit kan middels een paar simpele klikken via het aanmeldformulier. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om een tijd af te spreken. Op deze manier kunnen wij jou de optimale aandacht geven die je verdient en worden al je vragen beantwoord!

 

LET OP! VOL = VOL    Selecteer de gewenste bezoekdatum:

    Selecteer de gewenste bezoeklocatie: