Werk beleef je!

Intercedent/Commercieel talent gezocht! 

Als intercedent bij Stadion Uitzenden ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbreiden van ons netwerk. Je spreekt werkzoekenden en bemiddelt deze proactief, ook in de huidige markt. Je hebt veelvuldig (telefonisch) contact met potentiële opdrachtgevers waarbij jij werkt vanuit de wensen van de kandidaat. Daarnaast maak jij goede financiële afspraken en zorgt tegelijkertijd voor een optimale samenwerking, zowel binnen als buiten de organisatie.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Een intercedent van Stadion Uitzenden is een teamspeler met HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.

Verder beschik je over de volgende 5 eigenschappen:

  1. Enthousiasme: ben jij een initiator vol creatieve ideeën en energie?
  2. Zelfverzekerd: jij weet waar je voor staat!
  3. Luisteren: jij begrijpt wat de opdrachtgever of kandidaat zoekt en weet dit te matchen met de juiste oplossing.
  4. Kwaliteit: jij durft de lat hoog te leggen en streeft deze kwaliteit voortdurend na.
  5. Niveau: je weet waar je over praat en gebruikt jouw kennis en kunde op de werkvloer.

Wat hebben wij jou te bieden?

Jij bent continu in contact met opdrachtgevers, flexwerkers en ook met je collega’s. Jij zorgt voor het behalen van commerciële doelstellingen en bouwt aan een duurzame relatie met opdrachtgevers en flexwerkers. Je werkt vanuit een vaste standplaats, maar bent ook regelmatig op bezoek bij klanten, zodat het persoonlijk contact optimaal blijft.

Bij Stadion Uitzenden werk je in een enthousiast, bevlogen en creatief team! Met een marktconform salaris, 39 vakantiedagen, een uitstekende bonusregeling en een collectieve ongevallenverzekering, maar absoluut ook zekerheid, continuïteit en doorgroeimogelijkheden .

Ben jij de intercedent die op zoek is naar bovenstaande commerciële uitdagingen? Hou je van afwisseling en wil je samen met je team mooie prestaties leveren en successen vieren? Stuur dan een sollicitatiemail met CV en motivatiebrief naar onze afdeling HR via hr@stadionuitzenden.com .