Werk beleef je!

Kantoormanager gezocht!

Werk beleef je! Dat is ons motto.

Het werken bij een uitzendorganisatie vind jij bijzonder leuk, maar zorgt ook voor adrenaline in je lijf. Als kantoormanager bij Stadion Uitzenden ben je eindverantwoordelijk voor jouw kantoor. Je maakt goede financiële afspraken en zorgt tegelijkertijd voor een optimale teamprestatie samen met jouw directe collega’s. Jij bepaalt de tactiek en stuurt bij daar waar nodig. Je krijgt energie uit het leggen van het eerste contact, maar ook van het creëren van commerciële kansen.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Als kantoormanager binnen Stadion Uitzenden ben je continu in contact met opdrachtgevers, flexwerkers en zeker ook met onze eigen intercedenten. Zorg dat commerciële doelstellingen worden behaald en bouw samen met je collega’s aan een duurzame relatie met opdrachtgevers. Een kantoormanager van Stadion Uitzenden is een teamspeler met HBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Naast jouw motiverende en leidinggevende rol, ben je er niet vies van om je mouwen op te stropen en een actieve bijdrage te leveren op de werkvloer. Daarnaast beschikt een kantoormanager over de volgende 5 eigenschappen:

1. Enthousiasme, ben jij die inspirator vol creatieve ideeën en energie?
2. Zelfverzekerd, jij weet waar je voor staat!
3. Luisteren, jij begrijpt wat de opdrachtgever of kandidaat zoekt en weet dit te matchen met de juiste oplossing.
4. Kwaliteit, jij durft de lat hoog te leggen en streeft deze kwaliteit voortdurend na.
5. Leiderschap, je weet waar je over praat en brengt jouw kennis en kunde over op het team.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Stadion Uitzenden staat er een enthousiast, bevlogen en creatief team op jou te wachten! Met een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden; maar absoluut ook zekerheid en continuïteit.

Ben jij die kantoormanager die op zoek is naar bovenstaande uitdagingen? Hou je van afwisseling en wil je samen met je team mooie prestaties leveren en successen vieren? Stuur dan een sollicitatiemail met CV en motivatiebrief naar hr@stadionuitzenden.com.

Laatste nieuws

11-12-2018

Baankansen voor mbo’ers gunstiger dan ooit!

Baankansen voor jongeren met een mbo-opleiding zijn gunstiger dan ooit, zo bleek afgelopen week uit de Basiscijfers Jeugd van het UWV. In de periode januari tot en met juni 2018 ontstonden er ruim 278.000 vacatures op mb ...

Ga naar het nieuwsarchief Lees meer

Zoek de baan die bij jou past