Werk beleef je!

Senior Intercedent(e) gezocht!

Werk beleef je! Dat is ons motto.

Het werken bij een uitzendorganisatie vind jij bijzonder leuk, maar zorgt ook voor adrenaline in je lijf. Jij hebt een gezonde dosis lef en ambitie om te scoren. Als senior-intercedent bij Stadion Uitzenden ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbreiden van je netwerk. Ondernemend, overtuigend en creatief. Je spreekt zowel opdrachtgevers en flexwerkers en zorgt ervoor dat je deze twee partijen op de juiste wijze bij elkaar brengt. Je maakt goede financiële afspraken en zorgt tegelijkertijd voor een optimale teamprestatie samen met jouw directe collega’s. Je krijgt energie uit het leggen van het eerste contact, maar ook van het creëren van commerciële kansen.

 

Wat wordt er van jou gevraagd?

Als senior-intercedent binnen Stadion Uitzenden ben je continu in contact met opdrachtgevers, flexwerkers en zeker ook met je collega’s. Je neemt het voortouw om taken te verdelen, maar bent ook aanspreekpunt om vragen te beantwoorden. Onder leiding van de kantoormanager werk je probleemoplossend en zorg je voor duidelijke rapportages. Zorg dat commerciële doelstellingen worden behaald en bouw aan een duurzame relatie met opdrachtgevers en flexwerkers. Een senior-intercedent van Stadion Uitzenden is een teamspeler met HBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
Je werkt vanuit het kantoor, maar bent ook regelmatig op bezoek bij klanten zodat het persoonlijk contact optimaal blijft.
Verder beschik je over de volgende 5 eigenschappen:

1. Enthousiasme, ben jij een initiator vol creatieve ideeën en energie?
2. Zelfverzekerd, jij weet waar je voor staat!
3. Luisteren, jij begrijpt wat de opdrachtgever of kandidaat zoekt en weet dit te matchen met de juiste oplossing.
4. Kwaliteit, jij durft de lat hoog te leggen en streeft deze kwaliteit voortdurend na.
5. Niveau, jouw kennis en kunde gebruik je op de werkvloer en zet je in om je collega’s
te ondersteunen.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Stadion Uitzenden werk je met een enthousiast, bevlogen en creatief team! Met een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden; maar absoluut ook zekerheid en continuïteit.

Ben jij die senior-intercedent die op zoek is naar bovenstaande uitdagingen? Hou je van afwisseling en wil je samen met je team mooie prestaties leveren en successen vieren? Stuur dan een sollicitatiemail met CV en motivatiebrief naar hr@stadionuitzenden.com.

Laatste nieuws

16-11-2020

Een kijkje in de keuken bij: CSU, Landal de Cauberg!

Wij werden vandaag te woord gestaan door rayonmanager CSU Anja Roolant. Middels een persoonlijk gesprek en een fotoreportage willen we ons netwerk een indruk geven van onze samenwerking! Klik op onderstaande link voor he ...

Ga naar het nieuwsarchief Lees meer

Zoek de baan die bij jou past