Werk beleef je!

Stadion Uitzenden op bezoek bij BTL

Stadion Uitzenden kleurt groen!

Verse lucht in je neus, terwijl je intensief aan het werk bent in het groen? Een brede glimlach op je gelaat, omdat de zon op je schijnt en je de beplanting van de gemeente aan het verzorgen bent? Dit is allemaal mogelijk, want het groenseizoen is begonnen!

 

Het groenseizoen start vanaf begin maart en eindigt in november. Bedrijven in de groensector zijn al vanaf het begin van het nieuwe jaar op zoek naar medewerkers om hun teams te versterken.

 

Al jaren zijn wij specialist in het werven en bemiddelen van werknemers in het groen. Zo ook voor onze gewaardeerde klant BTL, onderdeel van de idverde groep. Al ruim 10 jaar zijn beide partijen vanaf de aanvang van het seizoen druk in de weer om de juiste kandidaten toe te voegen aan de diverse disciplines binnen BTL.

 

Wij stellen even enkele vragen Tim Krijn, vestigingsmanager BTL Realisatie, vestiging Roermond.

 

Wat zoek je in een persoon die voor BTL komt werken?

Mensen die graag buiten fysiek actief zijn en in teamverband willen werken. De eigen expertise van iedere nieuwe medewerker is van essentieel belang om als bedrijf te groeien. Een open en eerlijke communicatie, zodat onze werknemers over hun problemen of wensen durven praten.

 

Wat zeggen BTL-werknemers ervan dat ze zo goed als altijd buiten werken?

Wij hebben collega’s die echte “buitenmensen” zijn, geboren om altijd buiten te werken. Maar er zijn natuurlijk ook mensen die altijd op kantoor hebben gewerkt en zich alsnog omscholen.

“Vorig jaar kregen wij een collega die heel zijn leven gewerkt had als accountant. Hij wilde gewoon buiten zijn en buiten werken, hierdoor had hij gekozen om in de groenbranche te stappen. Dit is dan ook gelukt door hem om te scholen tot volwaardig hovenier!”

 

Zijn er ook opleidingsmogelijkheden?

Bedrijven in de groenbranche staan er 100 procent voor open om werknemers een gepaste opleidingen aan te bieden voor start en/of ontwikkeling. Wij merken dat het steeds moeilijker wordt om de juiste kandidaten te vinden voor een specifieke functie; maar ook dat er steeds meer instromers aangenomen worden die zich willen scholen/ontwikkelen in het groen. De ontwikkeling van deze kandidaten proberen wij, in samenwerking met Stadion Uitzenden, op diverse manieren te stimuleren.

 

Niet alleen de werknemer, maar ook de werkgever een lach toebrengen is onze specialiteit

In de groenbranche is geen dag hetzelfde, daarom zijn wij altijd op zoek naar de juiste kandidaten voor onze klanten. Nog geen ervaring in het groen? Volg dan een opleiding via Stadion Uitzenden en ga direct bij BTL of een van onze andere opdrachtgevers aan de slag!

Wil jij meer te weten komen? Bekijk dan onze openstaande vacatures en/of scholingsmogelijkheden op onze website; of neem direct contact met ons op!

Meer weten

Stadion Uitzenden op bezoek bij BTL