Werk beleef je!

Informatie voor werknemers

Vacatures

Start de zoektocht naar de baan die bij je past en bekijk al onze openstaande vacatures!

Inschrijven

Enthousiast geworden over één of meerdere vacatures? Laat je CV achter en wij doen de rest!

Uitzenden

Wat is jouw motivatie om voor uitzendwerk te kiezen? Het kan een springplank zijn naar een vaste baan, je kunt ervaring opdoen in verschillende functies en je kunt ontdekken waar je kwaliteiten liggen. Genoeg mogelijkheden dus!

Voor alle vormen van flexibel werk kun je bij Stadion Uitzenden terecht. Of het gaat om de korte of lange termijn, ongeacht de branche en het niveau, bij Stadion Uitzenden ben je aan het juiste adres. Een duidelijk loon, correcte betalingen en alle administratieve zaken overzichtelijk op een rij, onze manier van werken draait om helderheid en transparantie.

Detacheren

Net afgestudeerd en nog geen vaste verbinding aan willen gaan? Of juist op zoek naar meer zekerheid? Detacheren is de optimale combinatie van zekerheid en flexibiliteit. Voor een bepaalde tijd ben je werkzaam bij dezelfde opdrachtgever.

Vaak blijf je na afloop van het contract aan het werk bij dezelfde opdrachtgever, maar het is ook mogelijk dat je volledig bij Stadion Uitzenden in dienst treedt. Je wordt dan ingezet bij verschillende projecten. Je kunt niet zomaar worden ontslagen, zowel jij als Stadion Uitzenden hebben een opzegtermijn. Is er geen werk beschikbaar? Ook dan krijg je gewoon doorbetaald. Zo bent je in ieder geval gedurende een bepaalde periode verzekerd van inkomen. Tijdens uw werkperiode staat jouw vaste contactpersoon van Stadion Uitzenden altijd voor je klaar.

Werving en selectie

Elke selectieprocedure is uniek, net als dat jij dat bent. Om je beter te leren kennen nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit oriënterende gesprek ontdekken we jouw competenties, ambities en motivatie ten aanzien van je loopbaan. Aan de hand daarvan adviseren we jou over de branche, de organisatie en de functie die het meest geschikt zou zijn. Om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven, worden er soms testen afgenomen. Je bepaalt vervolgens zelf of wij je voorstellen aan de betreffende opdrachtgever.

Zodra de opdrachtgever bekend is met jouw gegevens, word je continu op de hoogte gehouden van relevante aspecten binnen de procedure. We geven je regelmatige updates en alle informatie die nodig is, zodat je goed voorbereid bent voor het sollicitatiegesprek, een mogelijke assessment en het eventuele arbeidsvoorwaarden gesprek.

Bij een concrete aanbieding voor een vaste baan is het uitgangspunt dat je direct in dienst treedt bij desbetreffende organisatie. In principe voer je het arbeidsvoorwaardelijk gesprek zelf met onze opdrachtgever. Als je vragen hebt, advies wenst of iets wil overleggen omtrent de procedure staan we vanzelfsprekend voor je klaar.

Laatste nieuws

04-01-2022

CAO wijzigingen per 1 januari 2022

Voor onze flexmedewerkers zijn er CAO veranderingen vanaf 1 januari 2022 van kracht. Weten wat er verandert is? Hier vindt je alles op een rij.   BEPERKING FASE A: VAN 78 NAAR 52 GEWERKTE WEKEN […] ...

Ga naar het nieuwsarchief Lees meer

Zoek de baan die bij jou past