Werk beleef je!

Op zoek naar personeel?

Stuur je openstaande vacature in naar Stadion Uitzenden en wij gaan direct op zoek naar de perfecte match.

Informatie voor werkgevers

Uitzenden

Snel iemand nodig voor een project? Of bent u op zoek naar flexwerkers voor een langere termijn? Ook dan staan wij voor u klaar! Wij werven de kandidaten met specifieke competenties die aan uw wensen voldoen. Daarnaast selecteren wij de juiste medewerkers met het bij uw organisatie passende DNA die uw bedrijf en cultuur begrijpen.

Detacheren

Er zijn extra opdrachten binnengehaald en u wilt de zekerheid van vast personeel, zonder u te binden aan een vast contract. Kies dan voor detacheren, de optimale combinatie van zekerheid en flexibiliteit. Wij nemen de hele werving en detachering uit handen en de flexwerkers komen bij ons in dienst. Ontzorging in optima forma, met collega’s direct binnen handbereik.

Werving en selectie

Elke selectieprocedure is uniek, net als u en uw bedrijf. Door een eerste gesprek willen we u  beter leren kennen. Zo komen we achter uw ambities en kunnen we de juiste medewerkers selecteren. Het gaat natuurlijk om mensen die uw bedrijf gaan versterken, dus het belang van een goede selectie staat voorop. Daarna stellen wij ze aan u voor in een persoonlijk gesprek. U kunt zich concentreren op uw core-business en laat met een goed en vertrouwd gevoel de werving en selectie door Stadion Uitzenden uitvoeren. Het enige wat u hoeft te doen is vaststellen met wie u de beste klik heeft!

Door onze actuele kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij u ook deskundig advies geven bij het maken van inhoudelijke afspraken over salaris en contractvorm.

België

Er is de laatste jaren een trend dat veel Nederlandse bedrijven in de grensregio opdrachten aannemen in België. Vanuit onze opdrachtgevers komt dan ook steeds vaker de vraag om onze flexwerkers in te zetten in België.

Natuurlijk denken wij in oplossingen en om aan deze vraag te kunnen voldoen werken wij samen met Kompas Backoffice Services. Zij hebben de ‘Erkenning’ om in België te kunnen uitzenden verworven bij het Belgische Departement Werk en Sociale Economie.

Kompas Backoffice Services is volledig erkend als uitzendbureau in alle sectoren in het Vlaamse Gewest.

Website: www.kompasbs.nl