Ga naar hoofdinhoud

Ons verhaal

In ons ‘stadion’ komen allerlei mensen bij elkaar en waarderen wij de diversiteit van deze mensen! Wat ons typeert? Voor ons is iedere kandidaat uniek en verdient dan ook een persoonlijke aanpak! Zo zijn wij dagelijks door heel Limburg en Brabant in gesprek met werkzoekende en onze relaties om de perfecte match te vormen!
Stadion Uitzenden… Werk beleef je!

Visie

Het verwezenlijken van een duurzame match tussen onze relaties en flexmedewerkers: dat is ons doel! Wij kijken verder dan een afgeronde opleiding of werkervaring; maar stellen de drijfveren en competenties van een kandidaat centraal. Wij werken als HR-partner in het verlengde van onze relaties, om zo in een optimale personeelsbezetting te voorzien.

Missie

Onze missie is een verbindende schakel te zijn tussen flexwerkers en opdrachtgevers. Middels onze persoonlijke aanpak adviseren en faciliteren wij zowel flexwerkers als relaties bij het zetten van de volgende stap in zijn/haar ontwikkeling.

Onze kernwaarden

No-nonsense

Open en eerlijk communiceren, dat vinden wij belangrijk. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Dat biedt ruimte voor duidelijke afspraken.

Betrouwbaar

Vertrouwen is de basis van iedere relatie. Een hoge mate van betrouwbaarheid zorgt voor relaties waar je op kunt bouwen. Onze daadkracht staat daarbij centraal.

Persoonlijk

Betrokkenheid zorgt voor maatwerk. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in wie jij bent en wat jou drijft. Met ieders passie/achtergrondinformatie zorgen wij voor de perfecte match!

Humor

Humor geeft energie en creativiteit! Naast zakelijke communicatie hoort een luchtig gesprek er ook bij. Dit houdt de relatie positief en kansrijk.

Werkwijze

Vinden

Stadion Uitzenden voorziet in de juiste match, doordat er op de juiste manier aandacht wordt geschonken aan het werving- en selectiebeleid en wij de juiste kandidaat voor u vinden.

› Lees meer

Werving
Wij investeren veel in de samenwerking met grote platforms en partners zoals Google, Indeed en het UWV en daarnaast ook in onze marketingafdeling om op een efficiënte manier aan de juiste kandidaten te komen.

Selectie
Elke flexwerker voldoet aan het voorgeschreven profiel van uw organisatie. Dit doen wij door de juistheid van het arbeidsverleden en minimaal twee referentiechecks te controleren. Daarnaast spreken wij iedere flexwerker persoonlijk op een van onze kantoren.

Voorlichting
Elke flexwerker is op de hoogte van de geldende veiligheidsvoorschriften en de werkwijze welke binnen uw organisatie gelden.

Boeien

Bij Stadion Uitzenden ervaren we dat het geven van waardering enorm bijdraagt aan het boeien van medewerkers. Daar handelen we dan ook naar.

› Lees meer

Borrels (zomer en winter)
Twee keer per jaar organiseren wij op iedere vestiging een barbecue of borrel. Op deze manier leren we onze flexmedewerkers nog beter kennen op informele wijze.

Presentjes en persoonlijke attenties
Wij schenken veel aandacht aan bijzondere momenten voor onze flexmedewerkers. Is een flexmedewerker jarig of wordt de flexmedewerkers overgenomen door uw organisatie? Dan schenken we daar op een persoonlijke manier aandacht aan.

Ontwikkelingsmogelijkheden
We hechten veel aandacht aan de ontwikkeling en het loopbaanpad van onze
flexmedewerkers. In de vorm van opleidingen of korte cursussen dragen we hieraan bij.

Binden

Vanuit Stadion Uitzenden streven we naar duurzame dienstverbanden en binden de flexmedewerkers daarom op de belangrijkste momenten van ons proces: bij de in-, door- én uitstroom.

› Lees meer

Dag- en weekchecks
Op de eerste werkdag voeren wij een aanwezigheidscheck bij uw organisatie uit. Aan het einde van deze eerste werkdag checken wij bij zowel uw organisatie als flexkracht hoe de eerste dag is verlopen. Ditzelfde doen we ook zodra de eerste werkweek erop zit.

Evaluatie- en /of exitgesprekken
Op vaste momenten voeren we samen met uw organisatie en flexmedewerker een evaluatiegesprek waarbij de voortgang en het werkplezier besproken worden. Mocht het onverhoopt leiden tot een beëindiging van de opdracht dan voeren we te allen tijde een exitgesprek met uw organisatie en flexmedewerker.

Opleidingen
Tijdens de evaluatiegesprekken bepalen we met uw organisatie welke opleidingen nodig zijn in het verdere loopbaanpad.

Keurmerken

Om onze deskundigheid verder te vergroten, vinden we actuele kennis van wet- en regelgeving erg belangrijk. Om die reden zijn wij trots op alle keurmerken die onze dienstverlening onderstrepen!

Lees meer

Kennisbank

Blijf bij in de snel veranderende uitzendbranche. In onze kennisbank vindt u alle ins en outs.

Lees meer

Onze werkwijze

Met een gezonde dosis humor, no-nonsense werkwijze, hoge betrouwbaarheid en persoonlijke aanpak en betrokkenheid, zorgen wij voor de perfecte match tussen flexmedewerkers en opdrachtgevers. Stadion Uitzenden is de verbindende schakel tussen flexmedewerkers en opdrachtgevers met als doel het ontzorgen van beide partijen middels de dienstverleningen: uitzenden, werving & selectie, detacheren, inhouse services en HR-advies. Iedere organisatie en kandidaat is uniek en verdient daarmee zijn/haar eigen aanpak. Vanuit dit gedachtegoed opereert Stadion Uitzenden dagdagelijks met ruim 50 medewerkers vanuit 8 kantoren verspreid over heel Limburg. Onze kernwaarden vormen hierbij de leidraad voor al onze processen. Onze eigentijdse aanpak kenmerkt zich door een combinatie van online en offline activiteiten waarbij de mens centraal staat!

Onze historie

De eerste locatie van de huidige Stadion Group werd in 2007 geopend aan het Zwartbroekplein te Roermond. Opererend onder de toenmalige naam Stadion Personeelsdiensten werden hier de diensten uitzenden, detacheren, werving & selectie en payrolling aangeboden. Tijdens de start, waarbij de bemiddeling van voornamelijk Duitse vaklieden centraal stond, werd vanuit dit kantoor de Limburgse arbeidsmarkt voorzien van vakkrachten.

De jaren welke hier op volgenden, werden er meerdere vestigingen door heel Limburg geopend. Vandaag de dag heeft Stadion Uitzenden 8 uitzendkantoren verspreid over Limburg en werken er dagdagelijks ruim 850 flexwerkers voor meer dan 200 werkgevers door Limburg en Brabant.

Kantoor Maastricht

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!