Dienstverlening

Middels onze dienstverlening voorzien wij dagdagelijks onze relaties van vakbekwaam personeel en (HR) advies op maat. Of het nu om ‘volume’ aanvraag gaat, een specifieke zoekopdracht of juist het adviseren en begeleiden van HR-vraagstukken. Maak kennis met onze dienstverlening en bekijk welke situatie van toepassing is voor uw vraagstuk.

Onze dienstverlening bestaat uit

› Uitzenden
› Detacheren
› Werving & Selectie
› Inhouse Service
› Kompas Backoffice Services

Daarnaast helpen wij onze klanten ook dagelijks met inhoudelijke vragen en advies. Denk aan vragen met betrekking tot CAO, wetgeving en juridische zaken.

Uitzenden

Een uitzendovereenkomst kenmerkt zich door de hoge mate van flexibiliteit. Je leent een flexwerker in voor de benodigde periode en kunt na deze inleenperiode zonder al te veel ingewikkelde verplichtingen de overeenkomst beëdigen. Na een gedegen werving- en selectieprocedure bieden wij de flexwerker een contract aan en zal de kandidaat bij u tewerkgesteld worden.In samenspraak bepalen wij functie, het takenpakket en de bijbehorende (cao) beloningen. Daarnaast worden praktische zaken afgestemd zoals werktijden, pauze, bedrijfsspecifieke wensen/eisen etc.

Stadion uitzenden betreft de formeel werkgever en u de feitelijk werkgever. U geeft leiding en heeft toezicht op de werkvloer over de beschikbaar gestelde flexwerker(s). Wij verzorgen, buiten de werving en selectie, alle administratieve processen zoals verloning, uitvoering en betaling ziektewet, contact betreffende voortgang en ontwikkeling, ondersteuning bij opleiding en nog veel meer.

Meer weten over uitzenden? Contacteer de dichtstbijzijnde locatie!

Detacheren

Bij een detachering beschikt u als werkgever middels een vooraf afgestemde periode over de kwaliteiten van een vakbekwame medewerker. Anders dan bij uitzenden kan zowel de inlener als de flexwerker niet zomaar zijn/haar contract opzeggen; er is immers sprake van een overeenkomst voor bepaalde tijd. Net als bij uitzenden verrichten wij bij detacheren niet alleen de werving en selectie van deze kandidaat, maar nemen wij ook alle contractuele en juridische verplichtingen behorende bij werkgeverschap uit handen. Detacheren is vooral interessant indien u werknemers direct aan uw organisatie wilt binden, zonder zelf de risico’s van het werkgeverschap te dragen. Veelal wordt deze vorm van dienstverlening ingezet bij: langdurige vervangingen van hoger opgeleiden ( bijvoorbeeld: zwangerschap, ziekte), werkzaamheden waarbij specifieke kennis vereist is en ondersteuning tijdens speciale projecten

Meer weten over detacheren? Contacteer de dichtstbijzijnde locatie!

Werving en selectie

Werving en selectie is voor veel organisaties een dure en tijdrovende aangelegenheid. Na het in kaart brengen van uw vacature(s) met bijbehorende wensen en behoeften, gaan onze collega’s direct voor u aan de slag. Middels een mix van online- en offlineactiviteiten waaronder de inzet van ons brede netwerk, gaan wij op zoek naar de geschikte kandidaat voor uw vacature.

Het proces van benaderen van kandidaten, voeren van sollicitatiegesprekken, inwinnen van referenties etc. zal middels deze dienstverlening volledig uit handen worden genomen. Passende profielen worden aan u op de vooraf besproken wijze aangeboden en na het afronden van het aannameproces krijgt u een eenmalige vergoeding (werving & selectie fee) in rekening gebracht.

De kandidaat treed dus bij deze vorm van samenwerking direct bij u als werkgever in dienst.

Meer weten over werving & selectie? Contacteer de dichtstbijzijnde locatie!

Inhouse services

Op zoek naar een partner om grote aantallen personeel met specifieke vaardigheden aan uw organisatie te binden? Bij een structurele behoefte aan flexibel personeel werken wij exclusief op locatie bij u als klant. In het verlengde van uw HR-afdeling en/of operatie stemmen wij onze werkprocessen zo af, dat het meest effectieve resultaat behaald kan worden.

Het werven, selecteren, plannen en verzorgen van training en opleiding zijn onderdelen van deze dienstverlening. Tevens kenmerkt onze inhouse dienstverlening zich door de hoge handelingssnelheid, Korte lijnen, het creëren van o.a. een flexpool, aanleveren van (management) rapportages en het buigen over overige HR gerelateerde vraagstukken.

Meer weten over inhouse services? Contacteer de dichtstbijzijnde locatie!

Werken in België

Kompas Backoffice Services is een betrouwbare dienstverlener waarbij het tewerkstellen van flexibel personeel in België centraal staat. Door onze actuele kennis en ervaring op het gebied van de Belgische wet- en regelgeving, kunnen wij voor werkgevers ‘werken in België’ een stuk eenvoudiger maken.

Op zoek naar een (tijdelijke) oplossing om met uw flexibel personeel werkzaamheden in een van de Belgische gewensten te verrichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten over werken in België? Ga dan naar Kompas Backoffice Services!