Ga naar hoofdinhoud

Zet de eerste stap in je eigen professionele carrière

Je bent (bijna) afgestudeerd, en dan? In deze snel veranderende arbeidsmarkt is Stadion Uitzenden er voor je! Wij hebben meerdere carrièremogelijkheden voor jou! Ga bijvoorbeeld aan de slag als Intercedent(e). Werk aan je eigen ontwikkeling en tegelijkertijd werk je ook samen met alle Stadion Uitzenden collega’s aan de groei van ons bedrijf!

In ons stadion komen allerlei diverse mensen bij elkaar met maar één doel: winnen! Als we gezamenlijk in de baan van beweging blijven rolt daar een succesformule uit waarbij iedereen staat te juichen. Stadion Uitzenden – Werk beleef je!

Wie is Stadion Uitzenden?

Stadion Uitzenden is een uitzendbureau dat opereert in heel Limburg en Noord-Brabant. Ons doel is om flexmedewerkers zo lang mogelijk gezond, veilig en vitaal aan het werk te zetten bij onze klanten.

Missie

Onze missie is om een verbindende schakel te zijn tussen flexmedewerkers en opdrachtgevers. Dit met als resultaat dat onze opdrachtgevers volledig ontzorgd worden en er direct collega’s binnen handbereik zijn. Oftewel: Het verzorgen van “de perfecte match”!

Alles wat wij doen, doen wij aan de hand van onze kernwaarden

No-nonsense

Open en eerlijk communiceren, dat vinden wij belangrijk. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Dat biedt ruimte voor duidelijke afspraken.

Betrouwbaar

Vertrouwen is de basis van iedere relatie. Een hoge mate van betrouwbaarheid zorgt voor relaties waar je op kunt bouwen. Onze daadkracht staat daarbij centraal.

Persoonlijk

Betrokkenheid zorgt voor maatwerk. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in wie jij bent en wat jou drijft. Met ieders passie/achtergrondinformatie zorgen wij voor de perfecte match!

Humor

Humor geeft energie en creativiteit! Naast zakelijke communicatie hoort een luchtig gesprek er ook bij. Dit houdt de relatie positief en kansrijk.

Wat kun je verwachten wanneer je aan de slag gaat als intercedent(e)?

Recruitment

Hieronder valt het werven, screenen, testen en selecteren van geschikte kandidaten voor uiteenlopende functies voor onze klanten.

› Lees meer

De perfecte match weten te maken tussen de juiste persoon en een bepaalde vacature. Dit doen wij middels een persoonlijke aanpak. Zo wordt er gekeken vanuit de persoon. Welke kwaliteiten bezit iemand en hoe kunnen die van pas komen binnen het werk dat iemand graag wil doen.

Wet- en regelgeving

Als intercedent(e) heb je te maken met juridische vraagstukken. Het inlezen van CAO’s of ziekteverzuim. Geen zorgen, je toekomstige collega’s zorgen ervoor dat je je hier snel in thuisvoelt!

› Lees meer

Wijzigingen in de CAO, het inschalen van loon voor een flexmedewerker die je zojuist geplaatst hebt en tal van andere zaken waar je dagelijks te maken mee hebt als intercedent(e). Tijdens verschillende trainingen wordt jij klaargestoomd om alle juridische aspecten van de functie intercedent(e) aan te pakken als een professional!

Relatiebeheer

Een sociale uitdaging! Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de flexmedewerker die je hebt kunnen matchen aan een bedrijf, je bent ook verantwoordelijke voor de communicatie richting de klant.

› Lees meer

Als sparringpartner voor de klant ga jij aan de slag met het vinden van het juiste personeel, ben je een luisterend oor en ben je op de hoogte van alle ins en outs van jouw klanten. Daarnaast zie je ook overal commerciële kansen! Kansen die je vol enthousiasme weet over te brengen en tot een goed einde weet te brengen.

Eigen ontwikkeling

Werken aan je eigen ontwikkeling is net zo belangrijk als alle andere werkzaamheden. Door te groeien op persoonlijk en zakelijk vlak zul je merken dat jij steeds beter wordt in je werk. Wie wil dat nou niet?

› Lees meer

Stel doelen en ga daarmee aan de slag. Van kortetermijndoelen zoals het aanschrijven van 20 potentiële flexmedewerkers tot het behalen van een cursus of het uitbreiden van je eigen netwerk. Je krijgt de ruimte en tijd om pro-actief aan de slag te gaan met jouw opgestelde doelen. Jouw collega’s zullen dit aanmoedigen en eventueel een helpende hand bieden middels sturing en evaluatie.

Een passend salaris

Neem jij een goed gevulde rugzak aan kennis mee? Dan kunnen wij jou een passend salaris bieden wanneer je aan de slag gaat als Interncedent(e).

39 vakantiedagen

Als bedrijf hechten wij veel waarde aan werk privébalans. Wij ervaren dat wanneer je uitgerust aan de slag gaat, je beter presteert. Daarom ontvang je 39 vakantiedagen bij fulltime dienstverband.

Bonusregeling

Goede prestaties moeten beloond worden! Op basis van jouw resultaten ontvang je een bonus middels onze bonusregeling bovenop jouw salaris.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Gewoon goed geregeld! Als Intercedent(e) krijg je een goede pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Doorgroeimogelijkheden

Zet je eigen ontwikkeling centraal en groei door! Er zijn tal van opleidingsmogelijkheden waar jij als werknemer gebruik van kunt maken. Uiteenlopend van  een training in de basisprincipes van het uitzenden tot een senior traject.

En nog veel meer!

Naast hard werken, gaan we ook voor werkplezier. Van een casual vrijdagmiddagborrel op kantoor tot een golfdag met klanten en een strak-in-het-pak gala met alle Stadion Uitzenden collega’s!

Ik zit met een aantal vragen... dan drinken we eerst een kop koffie!

Wij kunnen het goed begrijpen wanneer je met een of meerdere vragen zit. Om een zo duidelijk mogelijk beeld te scheppen kun je altijd een persoonlijk gesprek inplannen! Bel, mail of videobel en stel je vragen aan een toekomstige collega. Onze Intercedenten, kantoormanagers, regiomanagers of HR-medewerkers staan altijd voor je klaar!

Alvast jouw collega's leren kijken? Bekijk de vestigingen!

Werken tijdens Corona

Op dit moment hebben we allemaal te maken met Corona (covid-19), zowel op het werk als in onze privé omgeving. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers staat voorop en volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. In de huidige situatie is het mogelijk om op een veilige manier weer naar kantoor te kunnen. Wij zijn als organisatie dan ook blij om elkaar weer meerdere dagen per week te kunnen zien en spreken op kantoor. 
Kantoor Maastricht

“Werken bij Stadion Uitzenden staat voor mij gelijk aan voldoening, werkplezier én aandacht voor persoonlijke groei!” – Samantha, Senior Intercedente vestiging Sittard

Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

Intercedent(e) Venlo

Bekijk vacature

Intercedent(e) Sittard

Bekijk vacature

Intercedent(e) Roermond

Bekijk vacature

Laat ons jou terugbellen!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Stadion Uitzenden

    Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!