Ga naar hoofdinhoud

Deze maand hebben wij op ons hoofdkantoor het 10-jarig jubileum van onze collega Kevin gevierd. Kevin begon zijn loopbaan 16 jaar geleden in de uitzendbranche. Vanaf de dag dat hij bij Stadion Uitzenden is gestart tot op de dag van vandaag heeft hij altijd een positieve instelling en komt hij met een glimlach op zijn gezicht naar het werk!

Het kantoor in Kerkrade is Kevin’s thuisbasis. Door de jaren heen heeft hij ook regelmatig andere vestigingen ondersteund.

Op ons hoofdkantoor werd hij verrast door collega’s met een lading aan cadeaus, lekker eten, genoeg te drinken, een toespraak vanuit het management en na afloop heeft Kevin, zoals we van hem gewend zijn, met collega’s nog een terrasje “gepikt” tot in de vroege uurtjes.

Kevin’s 10-jarig jubileum is een mooie mijlpaal in zijn carrière. Wat zijn succesformule is? Kevin zegt zelf: “Ben nieuwsgierig! Ik heb namelijk ontzettend veel geleerd, niet alleen in mijn functie als Senior Intercedent, ook op andere vlakken zoals communicatie, collegialiteit, samen werken, humor en vertrouwen (hebben en krijgen). Zo haal ik energie uit het helpen van anderen en ben ik gedreven om mijn werk zelfstandig uit te voeren en gestelde doelen te behalen. Het mooie aan dit vak is dat geen enkele dag hetzelfde is en ik elke week weer nieuwe mensen leer kennen en kan helpen. Dit allemaal heeft ervoor gezorgd dat ik elke dag met een glimlach naar het werk ga!”.

Vanuit Stadion Uitzenden feliciteren wij Kevin nogmaals van harte en wij hopen hem nog lang een collega te mogen noemen!

Hoe Kevin zijn jubileumsfeest afsloot? “Ik was oprecht zeer verrast door alles, ik verheug me dan ook uitermate veel op mijn 11-jarig jubileum…”

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!