Ga naar hoofdinhoud

De loopbaan van Samantha binnen Stadion is een reis van groei, ontwikkeling en doorzettingsvermogen. Als jonge professional met een achtergrond in rechten begon ze haar loopbaan bij een deurwaarderskantoor. Na verloop van tijd besefte ze echter dat ze geen voldoening haalde uit haar werk. Toen was daar Stadion. Het enthousiasme voor de dynamische uitzendbranche werd aangewakkerd door haar beste vriendin en broer, beiden werkzaam voor een uitzendbureau. Nadat Bas ditzelfde enthousiasme zag in Samantha, werd de handtekeningen gezet, en begon Samanthaโ€™s avontuur in januari 2017 als een onervaren intercedente op het kantoor in Sittard.

 

Tijdens haar rol als intercedente stuitte Samantha op uitdagende situaties. Het jongleren met verschillende taken en het prioriteren van werkzaamheden vroeg om aanpassingsvermogen en organisatorische vaardigheden. Gelukkig bood Stadion voldoende persoonlijke ondersteuning om te helpen navigeren door deze dynamische omgeving.

 

Samanthaโ€™s vastberadenheid en leergierigheid leidde haar naar nieuwe hoogtes binnen het bedrijf. Na het behalen van haar SEU-examen kreeg ze de kans om het seniortraject te volgen. Dit traject bood haar de gelegenheid om door te groeien naar de rol van senior intercedent. Als senior intercedent voer je niet alleen reguliere taken uit, maar fungeer je ook als ondersteunende kracht voor de kantoormanager.

 

Met de verworven ervaring en vaardigheden heeft Samantha uiteindelijk de sprong gemaakt naar de rol van kantoormanager. Een perfecte match voor Stadion toen er destijds een nieuw kantoor geopend werd in Heerlen. Het management wist van Samanthaโ€™s talenten en vond haar de geschikte kandidaat! Als eindverantwoordelijke voor de vestiging leidt ze nu geheel zelfstandig een team van gedreven professionals waarmee ze samen jaarlijkse doelstellingen nastreeft. Haar verantwoordelijkheden zijn een stuk uitgebreider dan die van haar voorgaande rol als senior intercedent.


โ€œWerken bij Stadion Uitzenden staat voor mij gelijk aan voldoening, werkplezier รฉn aandacht voor persoonlijke groei!โ€ย 

 

Zelf geeft Samantha aan de meeste voldoening te halen uit het coachen en begeleiden van haar collega’s. Het bouwen en leiden van een effectief team vereist doorzettingsvermogen en een positieve werkcultuur. Ze waardeert de onderlinge steun en openheid binnen haar team en gelooft dat dit de sleutel is tot het Heerlense succes.

 

โ€œHet leven gaat niet altijd over rozen en dat is in je carriรจre net zo. Geloof in jezelf en zorg ervoor dat je alles op alles zet om je doelen te bereiken. Je hebt geen specifieke opleiding of werkervaring nodig om in deze branche succesvol te zijn, dus laat je niet leiden door vooroordelen maar ga er gewoon voor! โ€œ

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!