Ga naar hoofdinhoud

Werken in het groen

Lekker verse lucht in je neus terwijl je intensief aan het werken bent in de tuin? Een brede glimlach op je gelaat, omdat de zon op je schijnt terwijl je de beplanting van de gemeente aan het verzorgen bent? Het groenseizoen is in volle bloei! Heb jij groene vingers? Houd je van werken in de buitenlucht? Dan bij je bij Stadion Uitzenden aan het juiste adres! Voor meerdere van onze relaties zijn wij op zoek naar medewerkers in het groen.

Aan de slag!

Het groenseizoen begint vanaf maart en eindigt tegen november. Bedrijven in de groensector gaan op zoek naar extra medewerkers om zich te versterken omdat al het groen in de bloei staat! Van hovenier tot machinist en van allround groenmedewerker tot voorman. Werken in het groen kan via Stadion Uitzenden. Zo verzorgen wij voor verschillende groenbedrijven de werving- en selectie voor verschillende functies binnen de groensector. Dat betekend dat wij altijd meerdere vacatures hebben voor jou.

Ben jij een persoon met passie voor natuur en wil je hier ook nog je beroep van maken?

Werken zonder diploma?

Dat kan! Laten we in gesprek gaan! Binnen Stadion Uitzenden gaan we uit van ambitie en doelen. Met andere woorden, wanneer jij aan de slag wil maar voor de werkzaamheden nog geen certificaat of diploma bezit, dan zorgen wij daar samen voor! Denk bijvoorbeeld aan werken met een bosmaaier, veilig werken langs de weg, inzet kleine tuin- en parkmachines en nog veel meer! Stadion Uitzenden biedt verschillende opleidingstrajecten aan, waardoor je uiteindelijk aan de slag kunt gaan met de functie die je voor ogen had.

Cursus en opleidingsmogelijkheden

Bosmaaien

Je leert veilig en verantwoord omgaan met de bosmaaier, met de bedoeling je erkend diploma te behalen.

Tuin- en parkmachines

Je leert op een veilige en verantwoorde manier hoe je tuin- en parkmachines bedrijfsklaar maakt, met de bedoeling de machines op termijn te bedienen en te onderhouden.

Veilig werken langs de weg

Je leert meer over alle wet- en regelgeving, veiligheid, persoonlijke beschermingsmiddelen en materialen.

VCA

Je leert alles over veiligheid op de werkvloer, met de bedoeling je VCA-diploma te behalen.

E achter B rijbewijs

Ook groenafval bestaat en dit zal vaak met een aanhanger weggebracht moeten worden. Daarom erg handig om dit rijbewijs te hebben.

Geen dag is hetzelfde!

Je gaat gezellig samen met een groep collega’s of geheel zelfstandig op pad om te werken in het onderhoud van het groen. Je komt aan bij het hoveniersbedrijf en gaat individueel of gezamenlijk de bus laden. Wanneer alle spullen gereedliggen, bekijk ja de klus die op de planning staat en vertrekt richting de desbetreffende locatie. Jij maakt de buitenlocatie weer helemaal in orde. Aan het einde van de dag ga je met een glimlach naar huis omdat alles mooi en netjes is achtergelaten.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn:
 • Ontruimen/aanleggen van een tuin;
 • Aanplanting/onderhoud van rotondes, verzorgingshuizen en parken;
 • Uitvoeren van grondwerk;
 • Aanleggen bestratingen;
 • Aanleggen graszoden.

Functie eisen

Er zijn een aantal essentiële functie-eisen waarvan wij verwachten dat je die hebt wanneer je wil werken in het groen. Mocht je niet voldoen aan deze eisen, maar ben je wel enthousiast over een van de functies. Stuur ons een bericht, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

 • Ervaring of feeling met werken in het groen;
 • Rijbewijs B en BE is een pré;
 • Bereid om je VCA-certificaat te behalen;
 • Bereid om specifieke opleidingen in het groen te behalen.

Bekijk de verschillende functies in het groen

Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Hovenier

Allround groenmedewerker

Machinist

Voorman

Vragen of solliciteren?

Zit de vacature die je zocht in het groen er niet tussen? Vragen over een van de functies of direct solliciteren? Neem dan contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Stadion Uitzenden

  Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!