Ga naar hoofdinhoud

Solliciteren bij Stadion Uitzenden

Lees hier alles over de sollicitatieprocedure die je doorloopt wanneer je een passende functie hebt gevonden via onze website of een van onze medewerkers.

1. Dé juiste functie vinden

Of je nou aan de slag wil als hovenier, orderpicker, administrateur of iets totaal anders? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Via onze website hebben wij tal van mogelijkheden om jou te voorzien van een nieuwe baan. Loop bij ons binnen, bel ons op of check online onze openstaande vacatures.

Vind mijn vacature

2. Je eerste gesprek samen

Wij nodigen je graag uit op het dichtstbijzijnde Stadion Uitzenden kantoor voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek nemen we niet alleen je CV door, we leren ook de echte jou kennen. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de persoon achter het CV, wat is je passie en welke ambitie heb je? Dat vinden wij belangrijk. Kort na, of zelfs nog tijdens, de kennismaking kunnen wij jou een of meerdere functies aanbieden die passend zijn voor de door jouw uitgesproken ambitie.

Bekijk onze sollicitatie Tips & Tricks

3. De vervolg stappen

Nadat de juiste functie is langsgekomen, laat je ons dit weten. Wij komen dan nog een keer samen om alle arbeidsvoorwaarden door te nemen die horen bij de functie die jij binnenkort gaat uitoefenen. Ook laten wij je weten welke gegevens wij van jou nodig hebben om jouw contract op te stellen. In de praktijk merken we vaak dat het eerste en tweede gesprek goed te combineren zijn. Het kan altijd voorkomen dat een tweede gesprek nodig of gewenst is. Dan wordt er direct een gesprek ingepland om de vaart erin te houden. Op deze manier kun jij zo snel mogelijk aan de slag bij je nieuwe werkgever!

4. Je werkplek leren kennen

De functie die je gaat beoefenen staat vast. Tijdens onze gesprekken omschrijven we de werkomgeving en sfeer zo goed mogelijk. Sommige werkgevers vinden het fijn om toekomstige medewerkers een nog beter beeld te geven van de nieuwe werkomgeving. Daarom kan het zijn dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, kennismakingsgesprek of rondleiding op locatie. Proef en ervaar je nieuwe werkomgeving, toekomstige collega’s en misschien wel het belangrijkste de sfeer op de werkvloer!

5. Je contract tekenen

Alle documenten zijn binnen en je contract is opgesteld. Tijd om het officieel te maken en te tekenen voordat je aan de slag gaat bij je nieuwe werkgever. Van harte nodigen we je de laatste keer uit bij ons op kantoor en wel om jouw contract te komen ondertekenen.

6. Aan de slag bij je nieuwe werkgever

Na een succesvol sollicitatieproces ga jij aan de slag bij je nieuwe werkgever! Je bent helemaal voorbereid. Zo ben je bekend met de huisregels, heb je een goed beeld van de functie en je hebt al kennisgemaakt met je nieuwe werkplek.

7. Je eerste week bespreken

Nadat jij met een bonk energie bent gestart aan de eerste week bij je nieuwe werkgever vinden wij het leuk om te horen hoe het bevallen is! Daarom zullen wij contact met je opnemen om kort je eerste werkweek te bespreken. Vervolgens zullen wij structureel contact opnemen om de voortgang en eventueel opleidingsbehoeften te bespreken.

Direct solliciteren?

Van werken in de bouw, techniek, schoonmaak, het groen, op kantoor of in de productie/logistiek. Vind de vacature in Limburg of Noord-Brabant die echt bij je past in onze online vacaturebank!

Bekijk alle vacatures

Sollicitatietips

Om jouw sollicitatieproces soepel te laten verlopen hebben wij een aantal tips & tricks opgesteld. Van de voorbereiding tot het updaten van je cv en hoe je een goede (eerste) indruk achterlaat.

Bekijk onze sollicitatie Tips & Tricks

Vragen of solliciteren?

Zit de vacature die je zocht er nét niet tussen? Vragen over een van de vacatures, onze sollicitatieprocedure of direct solliciteren? Neem dan contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Stadion Uitzenden

    Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!