Ga naar hoofdinhoud

Werken in je tussenjaar?

Digitale lessen, moeite met het kiezen van een studie of bewust sparen voor een reis? Veel studenten kiezen dan voor een tussenjaar!

Werken via Stadion!

Ga het komende jaar lekker bijverdienen bij topwerkgevers in de regio! Leer het logistieke proces kennen als orderpicker. Jij bent er verantwoordelijk voor dat de juiste bestelling bij de klant terecht komt! Steek jij liever de handen uit de mouwen? Ga aan de slag als schoonmaker zorg ervoor dat alles aan het einde van de dag weer blinkt! De hele dag in de geur van versgebakken lekkernijen werken? Dat kan! Ga aan de slag als inpakmedewerker? Of werk je liever achter een bureau en sta jij op een fantastische wijze klanten te woord als klantenservice medewerker? Een ding is zeker; keuzemogelijkheden genoeg!

Vacatures bekijken

Waarom via Stadion werken?

Omdat wij de leukste opdrachtgevers hebben uit heel Limburg en Noord-Brabant! Daarom hebben wij voor jou de mogelijkheid uit verschillende tussenjaar banen. Zo doe je ervaring op binnen een branche waar je meer van wilt weten, tegelijkertijd spaar je voor jouw doel. Van verre wereldreis tot de scooter waar je al weken over dagdroomt. Daarnaast is werken via Stadion Uitzenden heel erg persoonlijk. Wij kijken samen naar jouw wensen en zoeken vervolgens de juiste tussenjaar baan voor jou uit!

Direct aan de slag?

Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Logistiek medewerker

Soliciteer direct!

Productiemedewerker

Soliciteer direct!

Klantenservice medewerker

Soliciteer direct!

Hospitality/horeca

Soliciteer direct!

Winkelmedewerker

Soliciteer direct!

Chauffeur

Soliciteer direct!

Vragen of direct solliciteren?

Zit de vacature die je zocht er nét niet tussen? Vragen over een van de vacatures of direct solliciteren? Neem dan contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Stadion Uitzenden

    Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!