Ga naar hoofdinhoud

Werken bij CSU: vakantieparken

Werken in de schoonmaak in vakantieparken? Dan ben je bij CSU aan het juiste adres!

Leer CSU kennen!

CSU begrijpt haar gasten; deze willen een leuke, ontspannen tijd in het park ervaren. Even in een andere wereld zijn, een vakantiegevoel beleven. Bezoekers kunnen kritisch zijn op de dienstverlening en faciliteiten en verwachten schone, frisse en goed onderhouden bungalows en centrale voorzieningen. CSU weet wat de waarde van klantbeleving voor hen betekent. Hierin maken de werkzaamheden van onze flexwerkers in kwaliteit en gastheerschap het verschil. CSU staat voor vakkundigheid, representativiteit en vriendelijkheid. Bekijk op deze pagina alle openstaande vacatures!

Vacatures bekijken

CSU een aantrekkelijke werkgever?

Anja Roolant, Rayonmanager CSU: ‘Bij ons is elke medewerker welkom en gelijkwaardig. Iedereen is anders en dat respecteren we. Ik maak ook wel eens een bed op, ja dat doe je gewoon. Dat zie ik de objectleidsters ook doen. “Anja, het is zo druk, ik ga nu schoonmaken”. Medewerkers ervaren dat als prettig en ikzelf ook. Daarnaast heeft iedereen wel zijn of haar ‘“vaste taak”. Zo hebben we mensen die graag alleen de bedden willen opmaken en andere collega’s die weer het liefst alleen de schoonmaak doen. Is iemand minder mobiel? Nou, dan laten we hem of haar gewoon aan de ingang van het park de huizen schoonmaken. We verzinnen altijd wel iets voor je. Ik bedoel, je moet wel iedereen op zijn of haar plek zetten en je moet het ook leuk vinden, want alleen dan behaal je het resultaat dat we willen bereiken!’

Onze samenwerking

Samantha Meijers, senior intercedente Stadion Uitzenden:

‘Wat ik prettig vind aan de samenwerking is dat de lijnen tussen ons kort zijn. Spreken wij een interessante kandidaat? Dan is tussen CSU en Stadion binnen vijf minuten duidelijk of diegene mag aansluiten op een van de vakantieparken. Iedereen krijgt daarnaast ook bij jullie een eerlijke kans. Voor onze sollicitanten geeft dit (vooral in deze tijd) snel zekerheid en dat zorgt voor veel blije gezichten op de dag dat ze van ons de contracten al mogen ontvangen!’. 

Anja Roolant, Rayonmanager CSU:

Wat ik het fijnste vind aan onze samenwerking is in de kern de totale ontzorging. Ik hoef niks te doen; ik hoef geen contracten te maken, geen extra administratie te doen, zowel aan de voor- als achterkant, heerlijk! Wij zorgen wel voor het inwerken van de schoonmakers. De rest wat er allemaal nog bij komt kijken, is gewoon lekker voor jullie’, lacht ze met een knipoog.

Een ander voorbeeld dat ik als prettig ervaar, is de voorbereiding en “klaarstoming” van de flexwerkers, voordat ze bij ons komen werken. Wij willen graag op voorhand ingelicht worden over bepaalde zaken, zoals bijvoorbeeld of iemand een huisdierenallergie heeft. Waarom? Omdat we die persoon dan bijvoorbeeld niet laten schoonmaken in een huisje waarin huisdieren zijn toegestaan. Jullie informeren ons hier altijd op tijd en juist over’! 

Aan de slag bij CSU?

Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Schoonmaker – Locatie Arcen

Bekijk vacature

Schoonmaker – Locatie Berg en Terblijt

Bel Samantha!

Schoonmaker – Locatie Brunssum

Bekijk vacature

Schoonmaker – Locatie Maastricht

Bel Samantha!

Schoonmaker – Locatie Mierlo

Bel Samantha!

Schoonmaker – Locatie Noorbeek

Bel Samantha!

Schoonmaker – Locatie Overloon

Bekijk vacature

Schoonmaker – Locatie Reuver

Bekijk vacature

Schoonmaker – Locatie Schin op Geul

Bel Samantha!

Schoonmaker – Locatie Susteren

Bekijk vacature

Schoonmaker – Locatie Vaals

Bel Samantha!

Schoonmaker – Locatie Valkenburg

Bekijk vacature

Schoonmaker – Locatie Weert

Bekijk vacature

Supervisor – Locatie Overloon

Bekijk vacature

Vragen of solliciteren?

Zit de vacature die je zocht er niet tussen of heb je vragen over een van de vacatures? Neem dan contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Stadion Uitzenden

    Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!