Ga naar hoofdinhoud

Werken bij Heuschen & Schrouff

Werken in de productie en/of logistiek? Dan ben je bij Heuschen & Schrouff aan het juiste adres!

Leer Heuschen & Schrouff kennen!

Frits Schrouff zag in 1963 hoezeer de Indische immigranten in Nederland verlangden naar de smaakvolle producten uit hun thuisland. Hij reisde per vliegtuig naar Indonesië en begon op kleine schaal rijst en sojaproducten te importeren, die hij huis-aan-huis verkocht met een kleine bestelbus. Dit avontuur sloeg aan en is uitgegroeid tot het grote bedrijf dat Heuschen & Schrouff vandaag de dag is.

Tegenwoordig zijn meer dan 5.000 verschillende Aziatische, Arabische, Afrikaanse en Caribische levensmiddelen te vinden in het assortiment van Heuschen & Schrouff.

H&S een aantrekkelijke werkgever?

Wanneer je aan de slag gaat zul je merken dat je geen nummer op de werkvloer bent. Je maakt deel uit van een team dat goed op elkaar ingespeeld is. Er hangt een informele werksfeer en na verloop van tijd zul je jouw collega’s niet alleen maar bij voornaam kennen. Geen dag is hetzelfde. Je gaat aan de slag met een uitgebreid portfolio aan producten. Van noodles, vis en kruidenmixen tot rijst, kokosproducten en peulvruchten.

Het team in Kerkrade is dagelijks bezig met het vinden van de juiste baan voor onze flexmedewerkers. Ga jij binnenkort aan de slag bij Heuschen & Schrouff? Stuur dan een van onze medewerkers in Kerkrade een bericht!

Bekijk onze medewerkers in Kerkrade

Aan de slag bij Heuschen & Schrouff?

Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Containerlosser

Bekijk vacature

Expeditiemedewerker

Bekijk vacature

Orderpicker

Bekijk vacature

Reachtruckchauffeur

Bekijk vacature

Logistiek Controleur

Bekijk vacature

Vragen of solliciteren?

Zit de vacature die je zocht er nét niet tussen? Vragen over een van de vacatures of direct solliciteren? Neem dan contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Stadion Uitzenden

    Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!