Ga naar hoofdinhoud

Werken bij MediReva

Werken in de productie,  logistiek of klantcontactcentrum? Dan ben je bij MediReva aan het juiste adres!

Leer MediReva kennen!

MediReva wil mensen in staat stellen het maximale uit hun dag te halen door een positieve bijdrage te leveren aan hun gezondheid en vitaliteit. Bij ons staat de mens centraal.

Het is een bedrijf met een familiaire cultuur. Deze medisch speciaalzaak uit Limburg werd in 1979 opgericht. Al ruim 40 jaar levert MediReva door heel Nederland hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen op het gebied van stoma, continentie en retentie, wond, medische voeding en diabetes. Het werk wordt gedaan met de grootst mogelijke aandacht en zorg. Er mag nooit worden vergeten dat men te maken heeft met mensen. Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening zijn de drijfveren. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor de medewerkers dan ook het allerbelangrijkst.

MediReva een aantrekkelijke werkgever?

Wanneer je aan de slag gaat zul je merken dat je geen nummer op de werkvloer bent. Je maakt deel uit van een team dat goed op elkaar ingespeeld is. Er hangt een informele werksfeer en na verloop zul je jouw collega’s niet alleen bij voornaam kennen. Geen dag is hetzelfde. Je gaat aan de slag met een uitgebreid portfolio aan producten. Van werkkleding tot reinigingsproducten en van bevestigingsmateriaal tot elektrische apparaten.

Het team in Maastricht is dagelijks bezig met het vinden van de juiste baan voor onze flexmedewerkers. Ga jij binnenkort aan de slag bij MediReva? Stuur dan een van onze medewerkers in Maastricht een bericht!

Bekijk onze medewerkers in Maastricht

Kim aan het woord

Een samenwerking die sindskort tot stand is gekomen omdat MediReva op zoek is naar kwalitatief goed personeel. Hoe de samenwerking verloopt, daar vertelt Kim Ackermans, HR/recruiter, hieronder meer over.

“MediReva is in contact gekomen met Stadion Uitzenden via een collega, werkzaam op de HR-afdeling. Hij had tijdens zijn vorige baan goede ervaringen met Stadion Uitzenden. Het contact verliep al vanaf het eerste moment zeer prettig!

We ervaren de dienstverlening van Stadion Uitzenden als een toegevoegde waarde. Het is een enthousiaste partij die meedenkt, partnerschap hoog in het vaandel heeft staan en net dat stapje extra zet. In tijden van krapte op de arbeidsmarkt wordt er creatief nagedacht over hoe we het beste kandidaten kunnen aantrekken. Een eigen ‘Werken bij MediReva’ pagina is hier een mooi voorbeeld van.”

Aan de slag bij MediReva?

Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Magazijnmedewerker

Bekijk vacature

Orderpicker Parttime

Bekijk vacature

Klantenservice medewerker

Bekijk vacature

Bijbaan Magazijnmedewerker

Bekijk vacature

Administratief medewerker crediteuren

Bekijk vacature

Vragen of solliciteren?

Zit de vacature die je zocht er nét niet tussen? Vragen over een van de vacatures of direct solliciteren? Neem dan contact met ons op!

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Stadion Uitzenden

  Nancy is, via Stadion Uitzenden, werkzaam bij MediReva als klantenservice medewerkster. Deze enthousiaste dame deelt haar bevindingen. Hoe de werksfeer is en hoe ze het werken bij MediReva ervaart.

  Hoe ervaart Nancy het werk bij MediReva?

  Hoe heb je de bemiddeling vanuit Stadion ervaren?

  Ik ben warm ontvangen door Stadion en het contact ging heel relaxt en lekker informeel, waardoor je je snel op je gemak voelt”. Ze pakken gelijk goed door: vandaag op gesprek en morgen op gesprek bij MediReva. De dag erna al een antwoord. Op die manier weet iedereen gelijk waar die aan toe is. Wel zo duidelijk.

  Wat kan je vertellen over het inwerktraject?

  Het inwerktraject bestaat uit een fulltime training van 3 weken (35 uur p.w) waar je veel informatie te verwerken krijgt. Maar door de leuke trainers en de gezelligheid, gaat dat prima. Er is zeker tijd voor een lolletje tussendoor, zodat je ook af en toe even af kunt schakelen, waardoor je daarna weer de informatie goed opneemt. Na die 2 weken ga je de afdeling op om het geleerde in praktijk te brengen. Ook hier word je uitstekend begeleid en kun je te allen tijden op je trainer terugvallen. Maar daarna stopt het niet, je krijgt nog diverse trainingen over diverse doelgroepen, zodat de informatie wat meer gedoseerd is en je de tijd krijgt om het in de praktijk te brengen voor je verder gaat naar het volgende onderdeel. Je wordt dus echt goed begeleid. Het stopt niet na die 3 weken.

  Hoe is de sfeer bij MediReva?

  Binnen MediReva heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer; de collega’s zijn vriendelijk en gezellig.

  Welke werkzaamheden voer je allemaal uit?

  De werkzaamheden bestaan vooral uit telefoontjes beantwoorden van klanten die in diverse doelgroepen een bestelling willen plaatsen. Je helpt zo goed als je kan en als je er niet uitkomt, kan je altijd terugvallen op je team. Soms verbind je klanten door naar de verpleegkundige voor advies of je maakt gewoon even een praatje, omdat de klant daar behoefte aan heeft. Er zijn vele mogelijkheden binnen het bedrijf zodra je eenmaal goed ingewerkt bent en meer ervaring hebt opgedaan.

  Met welke klanten krijg je allemaal te maken?

  Er zijn verschillende mensen met wie je te maken krijgt als het aankomt op een bestelling plaatsen. Een (particuliere) klant, een huisarts of ziekenhuis, maar ook een mantelzorger of de zorg van de klant (bv thuiszorg).

  Wat maakt MediReva zo’n leuke werkgever?

  Het is gewoon een leuk bedrijf om te werken, gezellige sfeer, leuke collega’s, goede begeleiding, een goede kantine en twee doorbetaalde pauzes!

  – Nancy Bos, Klantenservice medewerker bij MediReva

  Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!