Ga naar hoofdinhoud

Werken bij Pex Dakbedekkingen

Werken bij een vooruitstrevend bedrijf? Dan ben je bij Pex Dakbedekkingen aan het juiste adres!

Leer Pex kennen!

Pex Dakbedekkingen is dé partner wanneer het gaat over duurzaam gebouwbeheer. Met andere woorden een allround dakspecialist met focus op renovatie, onderhoud en duurzaamheid centraal gevestigd in Echt.

Met ruim 60 jaar ervaring staat Pex Dakbedekkingen garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en bovenal vakmanschap. Binnen het bedrijf is er bewust gekozen voor het werken met alleen eigen, goed opgeleide en ervaren vakmensen. Naast kennis heeft Pex eigen materieel in huis om haar relaties volledig te ontzorgen.

Klant- en bewonerstevredenheid staan voorop waarbij in nauw overleg met de relatie altijd gekozen wordt voor de meest duurzame oplossing.

Pex een aantrekkelijke werkgever?

Wanneer je aan de slag gaat zul je merken dat je geen nummer op de werkvloer bent. Je maakt deel uit van een team dat goed op elkaar ingespeeld is en werkt letterlijk op grote hoogtes. Er hangt een informele werksfeer en is er altijd ruimte voor een luchtig en persoonlijk gesprek met je collega’s. Geen dag is hetzelfde. Je gaat aan de slag  het complete dak en de relatie met onze opdrachtgevers en bewoners. Daarnaast wordt je via Pex opgeleid tot vakman middels verschillende (bij)scholingstrajecten. Zo ben je als medewerker altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

Het team in Roermond is dagelijks bezig met het vinden van de juiste baan voor onze flexmedewerkers. Ga jij binnenkort aan de slag bij Pex? Stuur dan een van onze medewerkers in Roermond een bericht!

Bekijk onze medewerkers in Roermond

Aan de slag bij Pex Dakbedekkingen?

Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Dakdekker

Bekijk vacature

Dakdekker

Bekijk vacature

Vragen of solliciteren?

Zit de vacature die je zocht er nét niet tussen? Vragen over een van de vacatures of direct solliciteren? Neem dan contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Stadion Uitzenden

    Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!