Ga naar hoofdinhoud

Werken bij Rubix

Werken in de productie en/of logistiek? Dan ben je bij Rubix aan het juiste adres!

Leer Rubix kennen!

Bij Rubix zijn er dagelijks meer dan 8.000 ontwerpers en uitvoerders bezig met de levering van industriële producten en oplossingen in heel Europa. Deze oplossingen zorgen ervoor dat klanten hun bedrijven kunnen blijven ontwikkelen.

In hartje Venlo is het distributiecentrum van Rubix gevestigd waar veel werkmogelijkheden zijn. Van orderpicker tot warehouse supervisor. Bekijk op deze pagina alle openstaande vacatures!

Vacatures bekijken

Rubix een aantrekkelijke werkgever?

Wanneer je aan de slag gaat zul je merken dat je geen nummer op de werkvloer bent. Je maakt deel uit van een team dat goed op elkaar ingespeeld is. Er hangt een informele werksfeer en na verloop zul je jouw collega’s niet alleen bij voornaam kennen. Geen dag is hetzelfde. Je gaat aan de slag met een uitgebreid portfolio aan producten. Van werkkleding tot reinigingsproducten en van bevestigingsmateriaal tot elektrische apparaten.

Froukje is meerdere dagen inhouse aanwezig bij Rubix om gemakkelijk en snel jou te kunnen voorzien van antwoorden op al je vragen.

Medewerkers Venlo bekijken

Onze samenwerking

De samenwerking gaat terug naar de tijd dat Rubix nog Biesheuvel Techniek was. Stadion speelde destijds al een belangrijke rol in het voorzien van nieuwe medewerkers. Met de groei van Biesheuvel naar Rubix is de samenwerking ook gegroeid en geïntensiveerd tot de inhouse dienstverlening heden ten dage.

Bram Geurtjens, Logistiek Manager bij Rubix, bevestigt dit door zijn eigen ervaring over de samenwerking tussen Rubix en Stadion te delen:

“Sinds het eerste contact met Stadion Uitzenden is alles soepel verlopen. Van een kennismakingsgesprek tot de eerste plaatsing van een flexmedewerker. Het contact is oprecht, menselijk en eerlijk. Meerdere Stadion medewerkers zijn op de hoogte zodat er gemakkelijk geschakeld kan worden. Door de vertrouwensband die is opgebouwd, kan er van beide kanten goed aangegeven worden wanneer iets niet gaat zoals gehoopt. Dit houdt de werkrelatie scherp en dat werkt prettig!

We hebben in Stadion Uitzenden een meedenkende en lokale sparringspartner gevonden. Zo wordt er niet alleen geluisterd naar onze vraag, maar worden er ook voorstellen gedaan met een blik op de toekomst. Deze proactieve manier van werken valt bij ons goed in de smaak. Het uiteindelijke doel is een volledig partnerschap waarin we samen elke keer de markt een stap voor zijn en samen de mogelijke nieuwe uitdagingen aangaan”! – Bram Geurtjens, Logistiek Manager Rubix Venlo

Aan de slag bij Rubix?

Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Warehouse Employee

Bekijk vacature

Sorter logistiek

Bekijk vacature

Logistiek medewerker

Bekijk vacature

Shiftleader logistiek

Bekijk vacature

Vragen of solliciteren?

Zit de vacature die je zocht er nét niet tussen? Vragen over een van de vacatures of direct solliciteren? Neem dan contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Stadion Uitzenden

    Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!