Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Donatie van € 1000,- aan Stichting Leergeld

Door 2 oktober 2017januari 3rd, 2022Geen reactie's

We werken inmiddels toe naar het einde van het jaar. Ware het niet dat we op een van de toppunten zitten van ons jubileumjaar. De markt is volop in beweging en aan vacatures is er geen gebrek. Het aantal werkzoekenden neemt ook met de week af wat goed nieuws is.

We maken dit jaar een aantal mooie momenten mee na tien jaar ‘Uitzenden’. Zo hebben we ons jubileum gevierd samen met onze familie en vrienden, maar ook met onze opdrachtgevers. Het is dan leuk om cadeaus te ontvangen, maar we vonden het nog een mooier idee om cadeaus om te zetten in een donatie. Zo hebben we ervoor gekozen om geld te doneren aan de Stichting Leergeld.

Steeds meer kinderen kunnen om financiële redenen niet mee doen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld wil ervoor zorgen dat deze kinderen wel mee doen. Deze gedachte ondersteunen wij graag omdat participatie voor kinderen ontzettend belangrijk is. Kinderen bloeien hierdoor op, kunnen hun kennis en vaardigheden ontwikkelen en krijgen eigenwaarde. Een goede basis om later weer te gebruiken in een baan.

Afgelopen week overhandigden wij de cheque van € 1000,- aan Paul Simons, voorzitter van de stichting voor de regio Parkstad. Paul vertelt heel gedreven over de inzet van de stichting die grotendeels bestaat uit vrijwilligers. ‘Als je ziet hoe een kind opbloeit na het ontvangen van bijvoorbeeld een verjaardagspakket dan is dat niet in geld uit te drukken. Ineens kan een verjaardag wel gevierd worden en dat geeft een gezin weer kleur en vreugde. Het zijn vaak kleine dingen die je kunt geven of kunt regelen, maar voor een kind is dat goud waard. Dat moeten we koesteren”.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan Stichting Leergeld, dan kan dat via de website www.leergeld.nl

Stadion Uitzenden
Haiko Salzmann, Pascal Dassen en Ralph Schaepkens

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!