Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Houben Vastgoedservice

Door 12 april 2017december 7th, 2021Geen reactie's

Stadion Uitzenden heeft al jaren lang een uitstekende samenwerking met MKB bedrijven. Dit zijn de bedrijven die voorop gaan in de strijd en vooral blijven innoveren. Zeg maar de motor van de economie.

Wij zorgen voor een goed en betrouwbaar werknemersveld waarmee zij de groei kunnen realiseren.

De start van de samenwerking met Houben Vastgoedservice gaat alweer een aantal jaren terug. De klik was er vrij snel,  maar het staat en valt natuurlijk met het leveren van de juiste persoon op de juiste plek, vertelt Pascal Dassen. Inmiddels kunnen we spreken van een groot succes. Vanuit Stadion Uitzenden voelen we de behoefte bij Houben Vastgoedservice goed aan en dat wordt nog eens benadrukt door de aanname van twee flexwerkers. Ze zijn al een tijd werkzaam bij Houben op uitzendbasis, maar leveren een dermate kwaliteit dat zij nu op contract kunnen gaan. Een mooi resultaat van onze samenwerking. Vivian Rompelberg en Jim Ummels wensen wij dan ook veel succes bij dit mooie bedrijf.

Houben Vastgoedservice is een familiebedrijf met een traditie van méér dan 30 jaar en is gespecialiseerd in het adviseren en uitvoeren van alle voorkomende onderhouds- en renovatie­werk­zaamheden. De directie van Houben Vastgoedservice wordt gevormd door Gerard Houben, John Houben en Bianca Sanders-Houben.

Houben Vastgoedservice beschikt inmiddels over een team van circa 40 professionele medewerkers, die vanuit een duidelijke visie op reparatie, onderhoud en renovatie, servicegericht tot duurzame oplossingen komen. Vakmensen die van advies tot uitvoering woningcorporaties, vastgoedbeheerders, vastgoedeigenaren, schadeverzekeraars en VvE’s volledig ‘ontzorgen’ bij alle voorkomende bouw, renovatie, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Deze vakmensen kunnen bogen op een jarenlange ervaring en weten zich in de uitvoering gesteund door modern hedendaags materieel.

Bianca heeft al vanaf het begin van de samenwerking het contact met Stadion wanneer het gaat om de flexwerkers. Zo geeft Bianca aan: ‘Mijn gevoel over de samenwerking is dat je gehoord wordt en dat er adequaat gereageerd wordt op een vraag en dat vind ik prettig’.

Overigens behoren de flexwerkers net zoals onze eigen medewerkers tot ‘ons personeel’. En dat zie je terug in onze dienstverlening.

Meer info van het bedrijf Houben Vastgoedservice is te vinden op www.houbenvastgoedservice.nl

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!