Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Nieuwe Gold Business Partner van Fortuna Sittard

Door 26 juli 2019december 7th, 2021Geen reactie's

Met ingang van het nieuwe seizoen zal Stadion Uitzenden toetreden als Gold Business Partner van Fortuna Sittard. Het uitzendbureau – met meerdere vestigingen in Limburg – trad in de loop van het vorige seizoen toe tot de businessclub en intensiveert nu de samenwerking.

Operationeel directeur Stadion Uitzenden, Bas Weijman, is blij met de samenwerking en kijkt uit naar een nieuw Eredivisie seizoen: ”Fortuna is de club waar ik al als kleine jongen samen met mijn vader naar ging kijken. Dat wij nu jaren later als sponsor kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van de ambities van deze club is fantastisch. Net als Fortuna zijn wij een groeiende en ambitieuze organisatie en er zijn dus vele raakvlakken tussen beide”.

Ook account manager Jesse Smedts is verheugd met de verlenging. ”Stadion Uitzenden heeft vorig jaar een half seizoen kunnen genieten van onze hospitality mogelijkheden. Het is mooi om te zien dat deze organisatie enthousiast is over de samenwerking en de meerwaarde van een partnership ervaart”.

Met vestigingen in Sittard, Weert, Venlo, Maastricht, Roermond en Kerkrade bestrijkt Stadion Uitzenden heel Limburg. Haar specialistische vakkennis en persoonlijke begeleiding zijn voor zowel flexwerkers als opdrachtgevers van groot belang. Een uitzendbureau dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een betrouwbare dienstverlener. Succesvol door haar lokale aanpak, nuchterheid en professionaliteit.

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!