Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Nobi Technical Hoses

Door 12 april 2017december 7th, 2021Geen reactie's

MKB bedrijven zijn de bedrijven die voorop gaan in de strijd en vooral blijven innoveren. De motor van de economie. Stadion Uitzenden heeft al jaren lang een uitstekende samenwerking met het MKB.

Wij zorgen voor een goed en betrouwbaar werknemersveld waarmee zij de groei kunnen realiseren.

Vandaag staat onze samenwerking met Nobi Technical Hoses in de schijnwerpers. Marco Blankenhagen is trotse eigenaar en kent een mooie groei van zijn bedrijf. Eenmaal gestart vanuit thuis werd in het tweede jaar gekozen voor een extern kantoorpand. De opslag van producten vond toen nog extern plaats. In het vierde jaar vond hij zijn huidig hoofdkantoor in Landgraaf waar alle disciplines samen gebracht konden worden. Zijn werkgebied is internationaal, waarbij Duitsland en Nederland een groot aandeel heeft. Vanuit het hoofdkantoor voeren zij de volgende kernactiviteiten:

– Leveren van industriële slangen en gemonteerde slangen uit o.a. polyurethaan, rubber, TPE e.a. maar ook aanverwante artikelen zoals koppelingen, klemmen e.d.;
– Im- en export van technische slangen;
– Probleemadvisering op locatie;
– Externe opleiding van verkopers bij bedrijven/afnemers.

Wij zijn trots op deze samenwerking omdat wij voorzien in de werknemers bij Nobi. Dit zorgt ervoor  dat Marco Blankenhagen kan groeien met zijn bedrijf en effectiever de markt kan bewerken. Tevens denken wij mee op het gebied van bijvoorbeeld opleiding, zo vertelt Ralph Schaepkens. ‘Er is altijd ruimte voor verbetering. Samen met onze opdrachtgevers streven we naar kwaliteit en zoeken daarbij de grenzen op. Het stimuleren van de ontwikkeling van medewerkers is daarbij de inzet’.

Meer info van het bedrijf Nobi is te vinden op www.nobi-nth.nl

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!