Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Noteborn

Door 18 september 2017december 7th, 2021Geen reactie's

Samenwerken en verbinden zijn treffende werkwoorden voor Stadion Uitzenden en Noteborn. Guy Maes vertelt vanuit zijn rol als relatiebeheerder vanuit de vestiging in Kerkrade. Wij zien in Noteborn een klant die met zijn visie precies past in wat wij ook nastreven. En dat is kwaliteit!

Harry Remans, directeur productie bij Noteborn, vervolgt nuchter; kwaliteit zit in onze genen. Al vanaf de oprichting in 1983 hebben wij ons toegelegd op ontwerp, productie en distributie van maatwerkkastwanden. De passie voor productontwikkeling én de fascinatie voor het achterliggende productieproces is een van de doorslaggevende succesfactoren voor Noteborn. In de loop der jaren hebben we een geheel eigen collectie opgebouwd, waarbij alles in de eigen fabriek in Heerlen is gemaakt. Onze vakmensen van Noteborn combineren de allerlaatste technieken met ambachtelijk handwerk, materiaalkennis en oog voor detail.

Uiteraard kennen wij in onze branche ook schommelingen in de hoeveelheid opdrachten. En dat zorgt ervoor dat we al jaren een flexibele schil van werknemers hebben. Op deze manier kunnen we perfect inspelen op onze behoefte in personeel. Het is daarbij ontzettend belangrijk om samen te werken met een partner die dat begrijpt. Samen met Stadion lukt dat behoorlijk goed kan ik vertellen. Het heeft niet alleen te maken met de juiste man op de juiste plaats. Wij zitten ook regelmatig bij elkaar om te sparren over werksituaties of  planningen. Maar ook het advies omtrent veranderingen in de wetgeving helpt ons als Noteborn verder. Op deze manier kan onze kwaliteit in de flexibele schil eveneens gewaarborgd blijven.

Wat daarnaast leuk is om te vermelden is dat met regelmaat flexwerkers doorstromen naar een arbeidsovereenkomst bij Noteborn. Dat geeft nog maar eens aan dat er goed wordt samengewerkt.

Daarnaast ondersteunt Stadion ons ook wanneer we projecten hebben in het buitenland. Ieder land kent weer andere regels en met name de inzet van personeel in het buitenland vereist speciale aandacht zoals bijvoorbeeld Duitsland en België. Wij kunnen hierdoor zonder problemen ons werk doen.

Ralph Schaepkens onderstreept de samenwerking. Het is prettig werken met Noteborn als opdrachtgever omdat zij ook kwaliteit nastreven. En we begrijpen beiden dat dit niet vanzelf gaat. Je moet goed naar elkaar luisteren en elke dag opnieuw je best doen.

Meer weten over Noteborn? Kijk op de website www.noteborn.com

Samenwerken met Stadion Uitzenden? Neem contact met ons op!

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!