Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Opdrachtgevers en flexwerkers belonen ons met een 8!

Door 6 oktober 2017december 7th, 2021Geen reactie's

Heren, fantastisch, wat een goed cijfer! Een 8 voor een klanttevredenheidsonderzoek.
Dit zal wel weer een eigen geknutseld onderzoek zijn wat niemand kan controleren.
Oh nee?? Vertel…..

Hoe hebben jullie het aangepakt?
Onze marketing afdeling heeft een onderzoek gedaan onder onze opdrachtgevers  en flexwerkers.
Dit zijn namelijk onze ‘klanten’. We hebben maar liefst 104 opdrachtgevers en 212 flexwerkers gesproken. Het is niet de eerste keer dat dit soort onderzoek is ingezet. Het blijkt namelijk dat de uitkomst van dit onderzoek voor 99% betrouwbaar is. Het cijfer 8 is dus wel erg belangrijk en daar zijn we trots op.

Kun je iets vertellen over de onderwerpen die aan de kaak zijn gesteld?
Het onderzoek is uitgevoerd op basis van onze 3 kernwaarden, te weten no-nonsense, betrouwbaarheid en humor. Om een beeld te schetsen ontvingen wij de volgende reacties.
“Zo verlenen wij onze diensten op het beloofde tijdstip. Medewerkers van Stadion beschikken over de benodigde kennis om vragen te beantwoorden. De persoonlijke aandacht wordt gewaardeerd. Gesprekken worden gevoerd op een goed niveau, maar vooral realistisch. Er worden geen luchtkastelen verkocht”.

Wat betekent dit nu voor jullie organisatie?
Het resultaat is een bevestiging van de huidige werkwijze en het blijkt dat dit als zeer prettig wordt ervaren. Er zijn altijd verbeterpunten dus gaan wij weer aan de slag met de ‘kritische noot’. Het punt is dat we in onze branche te maken hebben met veranderingen. Dat kan zijn in de wetgeving of in de economie, maar ook bij bedrijven zijn de opdrachten wel eens wisselend.
Dit betekent dat je iedere dag scherp moet blijven en het liefst van te voren al moet inzien dat er iets gaat gebeuren, zodat je tijdig kan reageren. We gaan dus niet achterover leunen.

Hoe zien jullie de toekomst tegemoet?
Momenteel hebben we te maken met een ‘arbeidskrapte’ in Nederland. Het blijkt zo te zijn dat bijna ieder bedrijf wel een vacature heeft, maar men mist de mensen die deze vacatures kunnen invullen.
Het speelt inmiddels in veel branches. We zijn tot nog toe in staat om voor veel bedrijven van waarde te zijn. We zetten mensen in uit diverse kanalen. Mensen die zich bij ons melden omdat ze willen switchen. Vanuit onze samenwerking met het UWV komen nog steeds interessante mensen voorbij.
Echter schromen wij ook niet om verder te kijken dan alleen in Nederland. Daarnaast levert het opleiden van mensen ook ‘nieuwe medewerkers’ op.
We proberen dus op allerlei gebieden te werken aan een goed personeelsbestand waar met name de Limburgse bedrijven profijt van hebben.

Leuke slogan trouwens: Werk beleef je! Wat bedoelen jullie precies hiermee?
Samen met onze twintig medewerkers zijn we elke dag druk in de weer met onze dienstverlening.
Dat doen we dit jaar trouwens al 10 jaar en met veel plezier.  Je hebt telkens te maken met verschillende situaties en steeds weer opnieuw zoek je oplossingen die voor meerdere partijen gunstig zijn. En als dat lukt, krijg je daar een kick van. Je weet dan dat je het werk echt beleefd.
Dat geldt voor onze opdrachtgevers en flexwerkers natuurlijk ook. Wij bedanken hen nogmaals voor de deelname aan het onderzoek.

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Stadion Uitzenden? Meld je dan bij een van de kantoren.

www.stadionuitzenden.com
Ralph Schaepkens, Pascal Dassen en Haiko Salzmann

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!