Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Stadion Uitzenden laat sterkere groei zien dan ABU-monitor

Door 18 juli 2018december 7th, 2021Geen reactie's

De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) heeft de nieuwe cijfers gepubliceerd voor periode 6 – 2018. Hiermee zijn ook meteen de cijfers bekend van het eerste half jaar. De monitor laat zien dat de uitzendbranche in het eerste half jaar van 2018 gegroeid is ten opzichte van het eerste half jaar van 2017.

Het gemiddeld aantal uren is in het eerste half jaar toegenomen met 5% en de totale omzet is in deze zelfde periode gestegen met 8%. Stadion Uitzenden laat in deze zelfde periode een sterkere groei zien dan de markt. In het eerste half jaar van 2018 is het aantal uren met 21% toegenomen en de totale omzet steeg met ruim 25%.

Operationeel Manager Bas Weijman legt uit waarom Stadion Uitzenden harder groeit dan de markt. “De persoonlijke aanpak en de snelheid/wendbaarheid van ons bedrijf zijn redenen waarom de constante groei van de afgelopen jaren zich ook ten tijde van arbeidsmarktkrapte doorzet. De werkwijze welke wij van oudsher hanteren; een persoonlijk gesprek met sollicitant en de klant, wordt in een digitale samenleving steeds ‘unieker’. De kandidaat achter het CV leren kennen, of een relatie bezoeken om zo buiten de vacature eisen de bedrijfscultuur te leren kennen/ervaren; zorgt voor een betere afstemming van vraag en aanbod. De digitalisering zien wij als een hulpmiddel om ons doel te bereiken, namelijk de behoefte van een kandidaat afstemmen op een passende klant.”

De verwachtingen voor de komende maanden? De groei zal absoluut doorzetten en ook intern als bedrijf zullen wij ons snel blijven ontwikkelen. Interesse in een job via Stadion Uitzenden of wil jij werken bij een van de snelst groeiende uitzendorganisaties van Limburg? Neem dan contact met ons op!

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!