Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Tessa Rooney: Van psychologie studente naar Intercedente

Door 26 juli 2018december 7th, 2021Geen reactie's

Professionals aan het woord

Werk beleef je! In onze nieuwe rubriek laten wij de professionals van Stadion Uitzenden aan het woord over verschillende thema’s en invalshoeken van het werkveld. De aftrap wordt gedaan door Tessa Rooney, intercedente van Stadion Uitzenden op onze vestiging in Kerkrade.

Tessa Rooney is vanaf begin 2018 in dienst van Stadion Uitzenden. De 24-jarige Tessa is bij Stadion Uitzenden begonnen aan haar eerste baan in een commerciële functie. Geen voordehand liggende keuze, gezien haar opleiding psychologie. “Ik heb lang nagedacht over wat ik precies wilde na mijn opleiding, maar als psycholoog werken zag ik mijzelf niet doen. Ik kom graag in contact met mensen en mijn commerciële kant kende ik nog niet, daarom heb ik bij Stadion Uitzenden gesolliciteerd”, vertelt Tessa.

Ondanks een andere achtergrond en nog weinig kennis en kunde van de uitzendbranche ging zij de uitdaging aan. “Als persoon leg ik de lat altijd hoog en wil ik altijd het beste resultaat halen. Binnen Stadion Uitzenden werd ik goed opgevangen en kreeg ik veel support en medewerking van mijn collega’s. Wat mij erg trekt in het werk is dat wij echt werken vanuit de kandidaat. Dit ligt helemaal in mijn straatje. Ik help graag andere mensen en dit zit van nature in mij. Dit heb ik natuurlijk ook vanuit mijn opleiding meegekregen.”

Dat Tessa zich ontwikkeld heeft bevestigd ook haar vestigingsmanager Wendy Meys. “In onze branche moet je leren hoe je om moet gaan met flexwerkers, klanten en prospects. Belangrijk is dat je heel goed kunt luisteren en verbanden kunt leggen en goed tussen de regels door leest. Dit zijn allemaal aspecten die Tessa in haar opleiding psychologie geleerd heeft. Tessa heeft commercieel gezien een enorme groei doorgemaakt. Het is voor eenieder een prettige gesprekspartner en zij is een fijne collega met de juiste ‘doeners’ mentaliteit. Woorden die haar typeren zijn actief, betrokken en daadkrachtig!

Tessa is voor langere tijd verbonden aan Stadion Uitzenden. Inmiddels is zij een vaste waarde voor onze vestiging in Kerkrade.

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!