Ga naar hoofdinhoud

Veel gestelde vragen

Antwoorden op de meest gestelde vragen hebben wij voor jou op een rij gezet.

Algemeen

Ik ben opzoek naar werk?

Via onze vacaturepagina vind je alle openstaande vacatures. Je kunt gemakkelijk zoeken naar een functie die bij jouw past en direct solliciteren. Zit de functie die je zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met het dichtstbijzijnde Stadion Uitzenden vestiging op. Onze collega’s zorgen ervoor dat jij aan de slag kunt in de gewenste functie.

Wat moet ik meenemen als ik me wil inschrijven bij Stadion Uitzenden?

Om je zo goed mogelijk aan een baan te helpen is het belangrijk om te weten welke werkervaring je hebt en wat je leuk vindt. Neem dus je cv mee naar kantoor. Heb je geen CV? Geen nood, op basis van het inschrijvingsgesprek kunnen we je hier ook mee helpen. Ga je uiteindelijk voor werken dan hebben we nog je identiteitsbewijs (of verblijfsdocument / tewerkstellingsvergunning) en bankrekeningnummer nodig.

Ik wil graag de laatste nieuwe vacatures ontvangen?

Meld je aan voor onze Job-Alert en ontvang de laatste nieuwe vacatures rechtstreeks in jouw mailbox.

Betaling

Wanneer krijg ik mijn loon(strook)?

Stadion Uitzenden heeft een wekelijkse betaling. Als je jouw gewerkte uren tijdig doorgeeft ontvang je iedere woensdagmiddag per mail jouw loonstrook. Het salaris wordt op woensdag op jouw rekening gestort, afhankelijk van je bank staat dit er op woensdag of donderdag op.

Ik heb mijn loon(strook) niet ontvangen?

Wanneer je geen salaris hebt ontvangen dien je contact op te nemen met jouw Stadion Uitzenden contactpersoon.

Het salaris dat ik heb ontvangen klopt niet?

Check altijd je loonstrook! Klopt het echt niet, neem dan contact op met jouw Stadion Uitzenden contactpersoon.

Wanneer wordt het vakantiegeld uitgekeerd?

Door het jaar heen bouw je vakantiegeld op. Dit wordt ieder jaar in juni uitgekeerd.

Wat is het minimumloon?

Alle informatie rondom het minimumloon vind je op: http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/minimumloon

 

Wanneer ontvang ik mijn jaaropgave?

Deze wordt klaargemaakt in de eerste maand van het nieuwe jaar en ontvang je in februari per mail.

Krijg ik doorbetaald als ik een dag vrij heb?

Werk je per week 40 uur per week? Dan bouw je gemiddeld 2 vakantiedagen per maand op. Wil je een dag vrij dan kun je Stadion vragen een vakantiedag uit te betalen.

 

De regel wachtdag compensatie op mijn loonstrook, wat houdt dit in?

Wachtdagcompensatie is een procentuele opslag op het bruto-uurloon. Deze compensatie is bedoeld om het verlies van inkomen op te vangen wanneer je ziek wordt en 2 wachtdagen hebt waarover geen loon wordt uitbetaald. Wachtdagcompensatie wordt met het loon uitbetaald en komt altijd voor bij flexmedewerkerscontract.

CAO

Via welke CAO word ik beloond?

Vanaf je eerste werkdag is de inlenersbeloning (CAO van het bedrijf waar je gaat werken) van toepassing. Je hebt vanaf de eerste werkdag recht op hetzelfde loon als iemand die rechtstreeks in dienst is bij de opdrachtgever en hetzelfde werk uitvoert.

Hoeveel Fasen zijn er in de CAO voor flexmedewerkers?

De CAO voor uitzendkrachten bestaat uit drie fasen. Fase A duurt 52 gewerkte weken en fase B maximaal drie jaar. Er mogen zes tijdelijke contracten in deze periode worden gegeven. Een contract in fase C betekent een contract voor onbepaalde tijd.

Bouw ik pensioen op?

Ja! Vanaf 8 gewerkte weken heb je recht op een basis pensioenregeling. Na 60 gewerkte weken kom je in aanmerking voor het plus pensioen. Het basis pensioen wordt volledig betaald door Stadion Uitzenden, bij het plus pensioen draag je zelf een klein gedeelte bij

Ben ik als flexmedewerker verzekerd?

Als flexmedewerker ben je volledig sociaal verzekerd. Uitkeringen in geval van ziekte, werkloosheid en andere sociale verzekeringen gelden dus ook voor jou.

Contract

Is werken via Stadion Uitzenden altijd tijdelijk?

Nee, het kan een tijdelijk project zijn maar dan wordt dit altijd duidelijk en op voorhand met je besproken. Stadion Uitzenden streeft naar een duurzame inzetbaarheid. We bemiddelen juist veel mensen naar een vaste baan.

Heb ik een uitwerktermijn?

Nee, je hebt geen uitwerktermijn als je werkzaam bent in een Fase A contract. Wel vragen we altijd om het netjes af te sluiten, daar helpen wij jou natuurlijk bij!

Werkkleding/schoenen

Krijg ik werkkleding via Stadion Uitzenden?

Je krijgt werkkleding op basis van jouw werkomgeving, in de meeste gevallen betekent dit dat je een t-shirt en/of trui van Stadion Uitzenden ontvangt. In uitzonderlijke gevallen betekent dit dat je kleding krijgt rechtstreeks van je opdrachtgever. Dit is afhankelijk van de afspraken rondom werkkleding op de werkvloer.

Krijg ik werkschoenen via Stadion Uitzenden?

Wanneer dit verplicht is om jouw werk uit te kunnen voeren dan zorgen wij voor een paar werkschoenen in de juiste maat. Wij willen dat jij op een veilige manier je werk kunt uitvoeren. Onze schoenen zijn uitvoerig getest. Wil je andere werkschoenen aanschaffen met een gegronde reden? Neem dan contact op met jouw Stadion Uitzenden contactpersoon om dit te bespreken.

Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Kan ik via Stadion Uitzenden opleidingen volgen?

Wij investeren graag in jouw toekomst en carrière! Ga met jouw contactpersoon binnen Stadion Uitzenden in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Een goed voorbeeld is Dion, lees zijn verhaal.

Ziekmelding

Wat moet ik doen als ik ziek ben?

Het kan voorkomen dat je ziek wordt. Wanneer dit het geval is meld je je direct, op je eerste ziektedag, bij jouw contactpersoon bij Stadion Uitzenden. Daarnaast meld je dit ook bij je opdrachtgever.

Jouw antwoord niet gevonden?

Neem dan contact met ons op! Dit kan via de mail, telefonisch of loop bij ons binnen.

Neem contact met ons op

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!