Ga naar hoofdinhoud
Deze week heeft Kevin een mooi hoogtepunt mogen meemaken. Ben Janssen gaat na deze week namelijk met pensioen! Ben werkt inmiddels al zo’n 10 jaar via Stadion Uitzenden als kozijnenmonteur bij Transcarbo. Dit doet hij dagelijks met veel plezier en toewijding. Met zijn 67 jaar is Ben letterlijk en figuurlijk echt nog eentje van de “oude stempel”. Ben vraagt ook nooit om verlof… Ben vraagt namelijk alleen snipperdagen aan!
Gelukkig gaat Ben ons niet helemaal verlaten, hij blijft de komende tijd nog 2 dagen per week werken bij Transcarbo en daar zijn ze maar al te blij mee!
Dit moment mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan, daarom heeft Kevin contact gehad met Transcarbo en Bens vrouw om hem eens goed in het zonnetje te zetten! Na het bespreken van zijn nieuwe contract heeft Kevin hem weten te verrassen met niet alleen een hoger uurloon(!), maar ook met een fles lekkere Canadese Whiskey van Maxwijn Wijnhandel-Slijterij en een cadeaubon om samen met zijn vrouw te gaan genieten van een overheerlijk diner bij Ristorante Giuseppe!
Via deze weg willen we Ben nogmaals van harte feliciteren met zijn pensioen en ook veel plezier de komende periode met zijn “nieuwe” parttime uitdaging!
Wil jij net zoals Ben starten met werk waar je niet genoeg van krijgt? Neem dan contact met ons op zodat we jouw droombaan samen kunnen vinden!

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!