Ga naar hoofdinhoud

Voorspel jij de winnaar van het EK 2024.

Dompel jezelf onder in de opwindende sfeer van het EK 2024 en laat zien dat jij de ultieme voetbalprofeet bent.

Ga jij de competitie aan?

Bij Stadion Uitzenden maken we niet alleen de juiste match, wij willen onze opdrachtgevers, flexmedewerkers en eigen personeel juist samenbrengen. Daarom nodigen we jou uit om deel te nemen aan onze EK 2024 competitie. Doe mee, voorspel mee en vier samen met ons het meest betoverende voetbalevenement van het jaar! Vergeet niet, niet alleen de teams op het veld maken geschiedenis, maar ook jij kunt een plekje in de troffeekast van Stadion Uitzenden verdienen door de beste te zijn in het voorspellen van de uitslagen. Bereid je voor op een voetbalfeest als nooit tevoren!

Speel mee & win!

Of je nu een doorgewinterde voetbalkenner bent of gewoon je geluk wilt beproeven, iedereen is welkom om deel te nemen. Blijf op de hoogte van de laatste updates via onze socials en maak je klaar om jouw voorspellingsvaardigheden te laten schitteren. Ben jij de beste in het voorspellen van de wedstrijduitslagen? Dan staat er een mooie prijs op je te wachten!

Hieronder lees je hoe je mee kunt doen. Op naar die prijs!

Hoe doe ik mee?

Doe mee aan onze EK poule

Via [link] kun jij jezelf toegang verschaffen tot onze poule. Maak een account aan via scorito.com en het voorspellen kan beginnen! Jouw concurrentie kun je bekijken in de poule, evenals de scores en ranking.

Voorspel de uitslagen

De poule bestaat uit verschillende fases waarin je jouw voorspellingen opgeeft. Doordat er meerdere invulmomenten zijn, kun je een mindere score altijd nog herstellen. Per fase in het toernooi kies je 4 topscorers, waarmee je punten verdient per doelpunt. Hierbij leveren verdedigers (64) en middenvelders (32) meer punten op op dan aanvallers (16).

Blijf up-to-date!

Als de scheidsrechter fluit voor het eindsignaal, dan wil je direct weten waar je staat! Binnen 1 minuut worden alle scores berekent en kun je de ge-update ranglijst bekijken. Zo weet je snel of je nog kans maakt op een felbegeerde Stadion prijs!

Vragen of solliciteren?

Zit de vacature die je zocht er nét niet tussen? Vragen over een van de vacatures of direct solliciteren? Neem dan contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Stadion Uitzenden

    Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!