Ga naar hoofdinhoud

Vacatures schoonmaak

Starten met een baan in de schoonmaak, met of zonder ervaring, dan ben je bij Stadion Uitzenden aan het goede adres. Een startersfunctie, vakantiebaan of een leidinggevende functie in de schoonmaak, wij vinden de juiste baan voor jou!

Het is namelijk zoveel meer dan alleen schoonmaken. Als schoonmaakmedewerker draag jij bij aan een schone werkplek, leeromgeving of vakantiehuisjes. Zo kun je als schoonmaker aan de slag op vakantieparken, scholen, kantoorpanden, restaurants, overheidsgebouwen, zorgcentra en ziekenhuizen.

Ervaar de schoonmaakwereld! Zo kun je fulltime of parttime aan de slag gaan. Naast flexibele uren, ben je verzekerd van een baan aangezien men graag werkt en leert in een schone omgeving. Daarnaast houdt de schoonmaakwereld je fit, je zit nooit stil!

Stadion Uitzenden heeft altijd meerdere functies in de schoonmaak beschikbaar. Check hieronder welke functies open staan. Wie weet is het liefde op eerste gezicht! Is dat niet het geval? Neem dan contact met ons op. Onze intercedenten staan jou namelijk ook met liefde te woord!

Alle vacaturesAlle schoonmaak vacatures

Recreatie schoonmaak

Wanneer je als schoonmaker aan de slag gaat in de recreatiesector ben je verantwoordelijk voor de oplevering van schone vakantiewoningen, -huisjes, -parken en hotels. Je bent in staat om snel te werken, bent stressbestendig, flexibel en gaat zelfstandig aan de slag.

Werkplek schoonmaak

Een schoonmaker die aan de slag gaat met de schoonmaak van kantoren, bedrijfslocaties, scholen, ziekenhuizen, vervoersmiddelen en zorgcentra is verantwoordelijk voor een schone werkomgeving. Ook hier is aanpakken belangrijk! Je bent een vroege vogel, want het is belangrijk dat jouw werk af is voordat de werkdag begint. 

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!