Ga naar hoofdinhoud

Vacatures techniek

Starten met een baan in de techniek, met of zonder ervaring, dan ben je bij Stadion Uitzenden aan het goede adres. Een startersfunctie, vakantiebaan of een leidinggevende functie in de techniek, wij vinden de juiste baan voor jou!

De wereld van techniek is continu op zoek naar mensen. Ben jij iemand die graag aan de slag gaat met zijn handen en probleemoplossend is? Dan vind je bij Stadion Uitzenden gegarandeerd de juiste baan. Van loodgieter tot engineer en alles daar tussenin: in de techniek kun je heel veel kanten op. Geen enkele dag is hetzelfde!

Alle vacaturesAlle techniek vacatures

Monteur Zonnepanelen

Op grote hoogte in de buitenlucht ben je als Monteur Zonnepanelen bezig met het aanleggen en installeren van zonnepanelen op het dak van een woonhuis of kantoorpand. Binnen installeer je de omvormer en wordt de aansluiting richting de meterkast gemaakt. Last but nog least geef je uitleg en tips over het systeem mee aan de bewoners of medewerkers van het pand.

Technische dienst medewerker

Een echte speurneus in hart en nieren! Zodra er defecte producten binnenkomen houd jij je bezig met het opsporen van oorzaak en reparatie. Geen enkel apparaat is jou te slim af. Daarnaast is jouw expertise belangrijk. Je test namelijk producten voordat deze op de markt komen.

Lasser

Houd jij je hoofd koel tijdens de laswerkzaamheden? Je bent namelijk bezig met het samenstellen en hechtlassen/aflassen. Aan de hand van werkopdrachten, tekeningen, instel- en veiligheidsvoorschriften draag jij je steentje bij aan het maken van het eindproduct!

Diploma's & certificaten

Wist je dat er binnen de techniek meerdere certificaten en diploma’s te behalen vallen? Dit kan gewoonweg via Stadion Uitzenden. Op deze manier werk je aan je eigen ontwikkeling en liggen doorgroeimogelijkheden op de loer! Weten welke certificaten en diploma’s er zijn in de techniek?

Contact opnemen

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!