Ga naar hoofdinhoud

Werklocatie - Sittard

Sittard ligt in het smalste gedeelte van heel Nederland, grenzend aan België en Duitsland. Ook wel de Euregio genoemd. Met ruim 92.500 inwoners is Sittard zeker geen kleine stad. Samen met Maastricht, Heerlen en de andere Zuid-Limburgse gemeenten is de ambitie er om één van de aantrekkelijkste regio’s te worden in Europa!

Sittard ligt in de prachtige Maasvallei met een vloeiende overgang naar het heuvelland. Als aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven, onderwijs- en onderzoeksorganisaties komen mensen uit alle windstreken naar Sittard-Geleen. Onderscheidend zijn de automotive, logistiek, zorg, chemische industrie waar innovatie centraal staat. Sittard ligt op een knooppunt van infrastructuur met de grootste binnenhaven van Nederland, internationale snelwegen en de directe nabijheid van een vliegveld. Er is een ruim onderwijsaanbod dat nauw samenwerkt met het bedrijfsleven.

Het is prettig wonen, werken en leven doe je in Sittard. Dat is een van de redenen dat wij veel vacatures in Sittard hebben. Direct starten met een baan in of rondom Sittard? Check alle vacatures!

Alle vacaturesAlle vacatures in Sittard

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!