Vacatures logistiek

Starten met een baan in de logistiek, met of zonder ervaring, dan ben je bij Stadion Uitzenden aan het goede adres. Een startersfunctie, vakantiebaan of een leidinggevende functie in de logistiek, wij vinden de juiste baan voor jou!

De logistieke wereld is continu in beweging. Maar wat wordt er verstaan onder de logistieke wereld? Het is namelijk veel meer dan alleen transport. De logistiek is een verzamelnaam voor álles wat komt kijken bij transport. Denk aan het plannen, organiseren, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen.

Voorbeeld
Wanneer je thuis een voetbal bestelt via een webshop gaat de goederenstroom (ook wel supply chain genoemd) van start: het wordt georderpickt, ingepakt, gecontroleerd en fysiek verzonden. Dit hele traject noem je logistiek.

Tijdig leveren, kwaliteitsproducten, precisie en samenwerking. Factoren die belangrijk zijn in de logistieke sector.

Stadion Uitzenden heeft altijd meerdere functies in de logistiek beschikbaar. Check hieronder welke functies openstaan. Staat jouw nieuwe baan er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Onze intercedenten staan jou graag te woord!

Alle vacaturesAlle logistiek vacatures

Magazijnmedewerker

De allrounder van het logistieke elftal. Je kunt al jouw collega’s uithelpen wanneer dit nodig is. Het magazijn heeft geen geheimen voor jou. Als magazijnmedewerker ben je breed inzetbaar en kun je dus gemakkelijk aan de slag bij een van onze logistieke werkgevers!

Orderpicker

Als orderpicker ben jij een belangrijke speler in het elftal van de logistiek! Het is namelijk jouw verantwoordelijkheid om orders te verzamelen en klaar te maken voor verzending. Jij zorgt er samen met jouw collega’s voor dat het magazijn niet stil komt te liggen en leveringen soepel worden verwerkt.

Heftruckchauffeur

Is de heftruck jouw beste vriend en scheur je met souplesse door het magazijn heen om te zorgen dat alle producten op de juiste locatie en tijd worden geleverd? Dan is het werk van een heftruckchauffeur op je lijf geschreven!

Lader/losser

De spierbundel van het elftal! Jij bent continu bezig om vrachtwagens te vullen met complete orders voor verzending en gevulde vrachtwagens te lossen zodat jouw collega orderpickers nieuwe orders kunnen samenstellen.

Reachtruckchauffeur

Werken op logistieke hoogtes doe je als reachtruckchauffeur. Producten waar jij mee aan de slag gaat vind je in de hoogste stellingen. Deze haal je naar beneden voor een collega orderpicker om ze vervolgens weer op te bergen. Net zoals de heftruckchauffeur zorg je ervoor dat alle producten op de juiste locatie en tijd worden geleverd.

Teamleider

Als teamleider ben je de captain van het elftal! Motiveren en aansturen zit in jouw bloed. Zo ben jij als teamleider het aanspreekpunt voor iedereen, krijgt veel verantwoordelijkheid, zorgt voor de administratie, voorraadbeheer, planning en natuurlijk dat al jouw collega’s zich prettig voelen tijdens het werk.

Diploma's & certificaten

Wist je dat er binnen de logistiek meerdere certificaten en diploma’s te behalen vallen? Dit kan gewoonweg via Stadion Uitzenden. Op deze manier werk je aan je eigen ontwikkeling en liggen doorgroeimogelijkheden op de loer! Weten welke certificaten en diploma’s er zijn in de logistiek?

Contact opnemen