Ga naar hoofdinhoud

Vacatures bouw

Starten met een baan in de bouw, met of zonder ervaring, dan ben je bij Stadion Uitzenden aan het goede adres. Een startersfunctie, vakantiebaan of een leidinggevende functie in de bouw, wij vinden de juiste baan voor jou!

Werken in de bouw is voor de harde werkers. De aanpakkers. De doorzetters. De mensen die iets moois maken voor anderen. Geen enkele dag is hetzelfde. Het werk dat jij en jouw collega’s afleveren staat als een huis! Maar natuurlijk maak je ook andere dingen.

Alle vacaturesAlle bouw vacatures

Timmerman

Als timmerman of timmervrouw moet je uit het juiste hout gesneden zijn. Dagelijks ben je bezig met het repareren en monteren van onder andere kozijnen, deuren, trappen, ramen, wanden, plafonds en vloeren. Je maakt mensen blij met de mooie dingen je aflevert.

Elektricien

Ervoor zorgen dat elektrische apparaten en installaties veilig gebruikt kunnen worden is waar een elektricien zich dagelijks mee bezig houdt. Van verlichting en meterkasten tot intercom installaties en andere domotica.

Schilder

Met gevoel voor kleur, precisie en vakmanschap gaat een schilder te werk. Zowel in groepsverband als individuele klussen. Van texen tot afbranden en van gronden tot het behandelen van houtrot. Geen enkele klus is hetzelfde!

Monteur Zonnepanelen

Op grote hoogte in de buitenlucht ben je als Monteur Zonnepanelen bezig met het aanleggen en installeren van zonnepanelen op het dak van een woonhuis of kantoorpand. Binnen installeer je de omvormer en wordt de aansluiting richting de meterkast gemaakt. Last but nog least geef je uitleg en tips over het systeem mee aan de bewoners of medewerkers van het pand.

Dakdekker

Ervoor zorgen dat iedereen een dak boven zijn hoofd heeft, dat is letterlijk het werk van een dakdekker. Zowel particuliere opdrachten als voor de woningbouwvereniging. Van platte tot hellende daken. Van renovatie en onderhoud tot reparatie en nieuwbouw. Een uitdagende functie waar lef voor nodig is!

Stukadoor

Een echte vakman! Muren, wanden, plafonds en gevels kennen geen geheimen voor een stukadoor. Van het voorstrijken tot het afwerken en bijwerken van oneffenheden. Na alle stucwerkzaamheden ziet het er weer tiptop uit!

Diploma's & certificaten

Wist je dat er binnen de bouw meerdere certificaten en diploma’s te behalen vallen? Dit kan gewoonweg via Stadion Uitzenden. Op deze manier werk je aan je eigen ontwikkeling en liggen doorgroeimogelijkheden op de loer! Weten welke certificaten en diploma’s er zijn in de bouw?

Contact opnemen

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!