Ga naar hoofdinhoud

Vacatures groen

Starten met een baan in het groen, met of zonder ervaring, dan ben je bij Stadion Uitzenden aan het goede adres. Een startersfunctie, vakantiebaan of een leidinggevende functie in het groen, wij vinden de juiste baan voor jou!

Met de zon in je gezicht ga je aan de slag. Als groenmedewerker geniet je hier iedere dag van de buitenlucht! Wie wil dat nou niet? Het groenseizoen begint vanaf maart tot en met november. Jij bent continu bezig met het ontruimen/aanleggen van tuinen, aanplanting/onderhoud van onder andere rotondes, verzorgingshuizen en vakantieparken. Daarnaast ga je aan de slag met het aanleggen van graszoden en bestratingen etc. Kortom, iedere dag is anders en vol uitdagingen!

Stadion Uitzenden heeft altijd meerdere functies in het groen beschikbaar. Check hieronder welke functies open staan. Staat jouw nieuwe baan er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Onze intercedenten staan jou graag te woord!

Alle vacaturesAlle groen vacatures

Handlanger groen

Als groenste lid van onze groenfamilie ga jij je als Handlanger Groen in samenwerking met een ervaren hovenier vastbijten in verschillende projecten. Je gaat met een onderhoudsploeg van meerdere collega’s onderhoud plegen aan diverse groenvoorzieningen. Hierbij kun je denken aan gemeentelijk groen, bedrijventerreinen, verzorgingshuizen, recreatieparken, particulieren tuinen etc.

Hovenier Particulier

Als particuliere hovenier ga je aan de slag bij mensen thuis. Naast het onderhoud van tuinen en plantsoenen, zijn er ook eenmalige projecten die je op zult pakken. Denk hierbij aan het snoeien van bomen, aanleggen van terrassen en tuinen. Daarnaast ga je tuineigenaren voorzien van advies. Advies over de inrichting van de tuin, welke planten het beste gebruikt kunnen worden, of waar men voor moet kiezen zodat de tuin het hele jaar door bloeit.

Hovenier Openbaar

Een Hovenier Openbaar is iedere dag bezig om het straatbeeld te verbeteren door onderhoud aan rotondes en parken in opdracht van de gemeente. Werkzaamheden als onderhoud, snoeiwerk, schoffelen en aanleg van openbare tuintjes vallen hieronder.

Machinist

Een vaste werkplek ken je als machinist niet. Een strak en netjes gemaaid gazon, daar word jij blij van. Tevens ga je aan de slag met onkruidbestrijding en leg je tuinen aan in samenwerking met jouw groencollega’s.

Diploma's & certificaten

Wist je dat er binnen het groen meerdere certificaten en diploma’s te behalen vallen? Dit kan gewoonweg via Stadion Uitzenden. Op deze manier werk je aan je eigen ontwikkeling en liggen doorgroeimogelijkheden op de loer! Weten welke certificaten en diploma’s er zijn in het groen?

Contact opnemen

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!