Ga naar hoofdinhoud

Ons verhaal

In ons ‘stadion’ komen allerlei mensen bij elkaar en waarderen wij de diversiteit van deze mensen! Wat ons typeert? Voor ons is iedere kandidaat uniek en verdient dan ook een persoonlijke aanpak! Zo zijn wij dagelijks door heel Limburg en Brabant in gesprek met werkzoekende en onze relaties om de perfecte match te vormen!
Stadion Uitzenden… Werk beleef je!

Missie

Onze missie is een verbindende schakel zijn tussen flexmedewerkers en opdrachtgevers. Middels onze persoonlijke aanpak adviseren en faciliteren wij zowel flexmedewerkers als relaties bij het zetten van de volgende stap in zijn/haar ontwikkeling.

Visie

Het verwezenlijken van een duurzame match tussen onze relaties en flexmedewerkers: dat is ons doel! Wij kijken verder dan een afgeronde opleiding en/of werkervaring. Wij stellen de drijfveren en competenties van een kandidaat centraal. Wij werken als HR-partner in het verlengde van onze relaties, om zo in een optimale personeelsbezetting te voorzien.

Onze kernwaarden

No-nonsense

Open en eerlijk communiceren, dat vinden wij belangrijk. Door onze no-nonsense werkwijze zeggen we waar het op staat.

Betrouwbaar

Vertrouwen is de basis van iedere relatie. Een hoge mate van betrouwbaarheid zorgt dus voor relaties waar we op kunnen bouwen.

Persoonlijk

Een persoonlijke aanpak zorgt voor maatwerk. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in wie jij bent en wat jou drijft.

Humor

Humor helpt om te relativeren en zorgt voor energie en creativiteit. Wij staan voor een prettige werkomgeving, (persoonlijk) welzijn en werkplezier!

Onze werkwijze

Met een gezonde dosis humor, no-nonsense werkwijze, hoge betrouwbaarheid en persoonlijke aanpak en betrokkenheid, zorgen wij voor de perfecte match tussen flexmedewerkers en opdrachtgevers. Stadion Uitzenden is de verbindende schakel tussen flexmedewerkers en opdrachtgevers met als doel het ontzorgen van beide partijen middels de dienstverleningen: uitzenden, werving & selectie, detacheren, inhouse services en HR-advies. Iedere organisatie en kandidaat is uniek en verdient daarmee zijn/haar eigen aanpak. Vanuit dit gedachtegoed opereert Stadion Uitzenden dagdagelijks met ruim 50 medewerkers vanuit 8 kantoren verspreid over heel Limburg. Onze kernwaarden vormen hierbij de leidraad voor al onze processen. Onze eigentijdse aanpak kenmerkt zich door een combinatie van online en offline activiteiten waarbij de mens centraal staat!

Onze historie

De eerste locatie van de huidige Stadion Group werd in 2007 geopend aan het Zwartbroekplein te Roermond. Opererend onder de toenmalige naam Stadion Personeelsdiensten werden hier de diensten uitzenden, detacheren, werving & selectie en payrolling aangeboden. Tijdens de start, waarbij de bemiddeling van voornamelijk Duitse vaklieden centraal stond, werd vanuit dit kantoor de Limburgse arbeidsmarkt voorzien van vakkrachten.

De jaren welke hier op volgden, werden er meerdere vestigingen door heel Limburg geopend. Vandaag de dag heeft Stadion Uitzenden 8 uitzendkantoren verspreid over Limburg en werken er dagdagelijks ruim 850 flexwerkers voor meer dan 200 werkgevers door Limburg en Brabant.

Tips & Tricks

Om jouw werk soepeler te laten verlopen hebben wij een aantal tips & tricks speciaal voor jou. Denk bijvoorbeeld aan een sollicitatiegesprek voorbereiden, je cv updaten en hoe je een goede indruk achter laat.

Bekijk onze Tips & tricks

Veel gestelde vragen

De meeste gestelde vragen hebben speciaal voor jullie gebundeld en beantwoordt. Zo leer je ons en onze werkwijze goed kennen voordat je ons gesproken hebt!

Vind je antwoord

Documenten

Alle belangrijke documenten die je nodig hebt als je via Stadion Uitzenden aan de slag gaat, hebben we voor jou op een rij gezet.

Gezondheidscheck

Heb jij zicht op je gezondheid? Weet jij hoe je met stress moet omgaan? Hoe ga je om met voeding? Met andere woorden: hoe gezond ben je eigenlijk?

We willen allemaal zo goed en gezond mogelijk onze dagelijkse werkzaamheden kunnen en blijven doen. Nu én in de toekomst. Een gezondheidscheck helpt jou inzicht te krijgen in je gezondheid en in de mogelijkheden om deze te verbeteren, mocht dit nodig zijn. Dit gebeurt via een Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Interesse? Neem dan contact op met jouw Stadion Uitzenden contactpersoon.

Opleidingen

Wist je dat je via Stadion Uitzenden een om- of bijscholingstraject kunt volgen in de vorm van een cursus of opleiding? Op deze manier vergroot je jouw expertise en kennis. Door jezelf te ontwikkelen komt de stap met doorgroeikansen steeds dichterbij. Laat je informeren door een van onze intercedenten en start vandaag nog jouw scholingstraject!

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!