Werk beleef je!

Header - Intercedent -Sittard

INTERCEDENT(E) GEZOCHT (FT)

Stadion Uitzenden groeit…

Daarom wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze vestiging in Sittard!

 

Stadion Uitzenden staat voor een volledig uitverkocht stadion. Waarom? Dat stadion zit namelijk vol met mensen van alle leeftijden, verschillende afkomsten en opleidingsniveaus. Allemaal met één gezamenlijk doel: samen winnen!

Ga jij doelgericht te werk, iemand die makkelijk op mensen afstapt en zit netwerken in jouw bloed? Dan hebben wij bij Stadion Uitzenden dé perfecte baan voor jou. Als intercedent ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbreiden van jouw eigen netwerk. Jij bent de spin in het communicatieve web tussen werkzoekenden en opdrachtgevers. Jij zorgt dat alles van A tot en met Z geregeld is. Ook is er ruimte voor ondernemerschap en kun jij jouw creativiteit kwijt!

 

Wat verwachten wij van jou als toekomstige collega?

Een intercedent van Stadion Uitzenden is een teamspeler met HBO werk- en denkniveau. Verder beschik jij over dezelfde kernwaarden als jouw toekomstige Stadion Uitzenden collega’s;

  • Persoonlijk: Contact staat bij ons stipt op nummer 1. Onze opdrachtgevers en werkzoekenden ken jij bij voornaam!
  • No-nonsense: Open en eerlijk communiceren vinden wij belangrijk. Daarom kiezen wij voor korte lijnen en zeggen we direct waar het op staat. Niet te strak in het pak, maar ‘gewoon’ lekker hard werken, natuurlijk met de juiste werk-privé balans.
  • Betrouwbaarheid: Vertrouwen is de basis van iedere relatie. Een relatie onderhouden met zowel onze opdrachtgevers als werkzoekenden waarbij afspraken nakomen vanzelfsprekend is.
  • Humor: Dit geeft energie en creativiteit! Naast serieus en formeel communiceren hoort een luchtig gesprek er ook bij. Werkplezier en commercieel succes gaan bij ons hand in hand.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Stadion Uitzenden ga jij als intercedent aan de slag binnen een enthousiast, ambitieus en creatief team! Een passend salaris op basis van jouw achtergrond, ervaring en ambitie. Daarnaast ontvang jij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 39 vakantiedagen, aantrekkelijke bonusregeling, goede pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Is deze carrière als intercedent weggelegd voor jou? Stuur dan een sollicitatiemail met CV en motivatiebrief naar Anoek Jongen via hr@stadionuitzenden.com. Eerst even bellen? Dat kan natuurlijk ook: 045-7506136

 

Voor andere vestigingen zijn wij ook op zoek naar nieuw talent! Check onze vacatures op https://www.stadionuitzenden.com/werken-bij-stadion-uitzenden/