Ga naar hoofdinhoud

Werklocaties

Stadion Uitzenden is te vinden door heel Limburg, maar ook in Noord-Brabant. Weet jij al waar je wil werken? Check hieronder de verschillende locaties waar jij aan de slag kunt gaan bij een van de opdrachtgevers. Deze werklocaties zijn de vaakst gezochte locaties op onze website. Is jouw locatie of regio niet aanwezig? Check dan onze vacatures en filter op de gewenste postcode!

Stadion Uitzenden Venlo

Venlo

Ga aan de slag in het bruisende Venlo! Economisch gezien ligt de stad gunstig aan de Maas en aan de grens van Duitsland. Gegarandeerd kun je hier snel starten met jouw droombaan!

Stadion Uitzenden weert

Weert

Ook wel de poort van Limburg genoemd. Hier zijn veel opdrachtgevers gevestigd die op zoek zijn naar personeel. Check direct wat Weert jou te bieden heeft!

Stadion Uitzenden Roermond

Roermond

Het centraal gelegen Roermond is de uitvalsbasis voor veel bedrijven, mede dankzij de ligging ten opzichte van de Roer en de Maas. Het historische centrum geeft karakter aan de stad Roermond. Werk jij binnenkort in Roermond?

Contact opnemen

Sittard

Het smalste stukje van Nederland met de meeste potentie! Dit idyllische stadje heeft het allemaal, van productie tot schoonmaak en van bouw tot logistiek. Hier verveel je je nooit!

Stadion Uitzenden Kerkrade

Kerkrade

Deze karaktervolle stad is uitgebloeid tot een walhalla voor bedrijven. Als werkzoekende hoef je je geen zorgen te maken dat je in Kerkrade niet de baan vindt die bij je past!

Heerlen

Voor urban experiences moet je in Heerlen zijn! Streetart, muziek, theater en een rijke geschiedenis van de mijnen in Limburg. Harde werkers waren en worden hier gemaakt. Ga op pad naar jouw baan!

Stadion Uitzenden Maastricht

Maastricht

Knus, gezellig en vol bravoure. Dat is Maastricht! Een stad waar werkplezier voorop staat. Een baan vinden waar jij je thuisvoelt is hier binnen handbereik.

Helmond

Een harde werkers mentaliteit, oftewel aanpakken en aftikken. Dat zijn onze buren in het noorden. Volg je ambitie en start vandaag nog met jouw nieuwe baan in Noord-Brabant.

Staat jouw werklocatie er niet tussen?

Neem dan contact met ons op!

Werken bij Stadion Uitzenden?

Check onze interne vacatures

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!