Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Atlan Tijssen nieuwe regiomanager Zuid bij Stadion Uitzenden

Door 6 november 2019januari 26th, 2022Geen reactie's

Stadion Uitzenden groeit! Om deze groei kracht bij te zetten is Atlan Tijssen afgelopen maand benoemd tot regiomanager Zuid. Tijssen zal in zijn nieuwe functie de dagelijkse verantwoordelijkheid dragen over de 4 zuidelijk gelegen kantoren van Stadion Uitzenden; Kerkrade, Maastricht, Sittard en de nieuw te openen vestiging in Heerlen.

Tijssen: “Ik ben enorm enthousiast over het feit, om samen met de ruim veertig andere collega’s, Stadion Uitzenden in Zuid-Limburg verder vorm te mogen geven naar een georganiseerd collectief. Stadion Uitzenden staat voor kwaliteit en deskundigheid op het gebied van personeelsbemiddeling en hr-advies. Vanuit deze overtuiging wil ik onze dienstverlening blijven verbeteren met een scherpe focus op de zuidelijke ontwikkelingen”.

No-nonsense leider met Zuid-Limburgse roots

Atlan Tijssen (35) is ruim twee en een half jaar verbonden aan Stadion Uitzenden. Hij is woonachtig in Parkstad en is de afgelopen jaren werkzaam geweest als kantoormanager van de vestigingen Sittard en Kerkrade. Atlan is een no-nonsense leider en heeft zijn nieuwe functie ruimschoots verdiend. De afgelopen jaren heeft hij de doelstellingen van zijn kantoren op natuurlijke wijze in goede banen geleid. Dit is dan ook een van de redenen voor de operationeel directeur om de regionale verantwoordelijkheid aan Tijssen over te dragen.

Bas Weijman, operationeel directeur van Stadion Uitzenden, is verheugd over de nieuwe functiebenoeming van Atlan Tijssen. “Atlan beschikt over een aanpakkersmentaliteit en heeft de afgelopen periode zowel op operationeel als tactisch niveau zijn meerwaarde binnen de organisatie getoond. Als verbinder voor de regio zuid zie ik in hem een betrouwbare partner in het op- en uitbouwen van duurzame relaties, zowel intern als extern. Wij zien met vol vertrouwen de toekomst van Atlan binnen Stadion Uitzenden tegemoet”!

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!