Ga naar hoofdinhoud

Nancy, flexmedewerker via Stadion Uitzenden Maastricht

In de rubriek “flexmedewerker aan het woord” delen we de ervaringen van onze flexkrachten. Deze week is het woord aan Nancy. Stadion Uitzenden relatiebeheerder Nikki was in de gelegenheid haar een paar vragen te stellen over het werken bij Medireva:

Nikki: “Gezellig dat je er was vanmiddag , leuk om even bij te kletsen!”

 • Hoe heb je de bemiddeling vanuit Stadion ervaren?
  Nancy: “Ik ben warm ontvangen door Stadion en het contact ging heel relaxt en lekker informeel, waardoor je je snel op je gemak voelt”. Ze pakken gelijk goed door: vandaag op gesprek en morgen op gesprek bij Medireva. De dag erna al een antwoord. Op die manier weet iedereen gelijk waar die aan toe is. Wel zo duidelijk”.
 • Wat kan je vertellen over het inwerktraject?
  N: “Het inwerktraject bestaat uit een fulltime training van 3 weken (35 uur p.w) waar je veel informatie te verwerken krijgt. Maar door de leuke trainers en de gezelligheid, gaat dat prima. Er is zeker tijd voor een lolletje tussendoor, zodat je ook af en toe even af kunt schakelen, waardoor je daarna weer de informatie goed opneemt. Na die 2 weken ga je de afdeling op om het geleerde in praktijk te brengen. Ook hier word je uitstekend begeleid en kun je te allen tijden op je trainer terugvallen. Maar daarna stopt het niet, je krijgt nog diverse trainingen over diverse doelgroepen, zodat de informatie wat meer gedoseerd is en je de tijd krijgt om het in de praktijk te brengen voor je verder gaat naar het volgende onderdeel. Je wordt dus echt goed begeleid. Het stopt niet na die 3 weken”.
 • Hoe is de sfeer bij Medireva?
  N: “Binnen medireva heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer; de collega’s zijn vriendelijk en gezellig”.
 • Welke werkzaamheden voer je allemaal uit?
  N: “De werkzaamheden bestaan vooral uit telefoontjes beantwoorden van klanten die in diverse doelgroepen een bestelling willen plaatsen. Je helpt zo goed als je kan en als je er niet uitkomt, kan je altijd terugvallen op je team. Soms verbind je klanten door naar de verpleegkundige voor advies of je maakt gewoon even een praatje, omdat de klant daar behoefte aan heeft. Er zijn vele mogelijkheden binnen het bedrijf zodra je eenmaal goed ingewerkt bent en meer ervaring hebt opgedaan”.
 • Met welke klanten krijg je allemaal te maken?
  N: “Er zijn verschillende mensen met wie je te maken krijgt als het aankomt op een bestelling plaatsen. Een (particuliere) klant, een huisarts of ziekenhuis, maar ook een mantelzorger of de zorg van de klant (bv thuiszorg)”.
 • Wat maakt Medireva zo’n leuke werkgever?
  N: “Het is gewoon een leuk bedrijf om te werken, gezellige sfeer, leuke collega’s, goede begeleiding, een goede kantine en twee doorbetaalde pauzes”!
  😉

 

Ook werken bij Medireva op de klantenservice? Klik dan op de link naar onze actuele vacature: Klantenservice medewerker bij Medireva!

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!