Ga naar hoofdinhoud

Jonathan, Flexmedewerker via Stadion Uitzenden Maastricht

In de rubriek “flexmedewerker aan het woord” delen we de ervaringen van onze flexkrachten. Deze week is het woord aan Jonathan.

“Aan het einde van de zomer van afgelopen jaar was ik op zoek naar een andere baan. Ik besloot om mijn online profiel te updaten en vanaf de eerste dag kreeg ik al meer dan 20 reacties. Dit ging zo een aantal weken door en toen heb ik met een aantal recruiters gesproken in de tussentijd. De meeste konden mij niet bekoren. Werk was er in overvloed en zelfs met mijn torenhoge eisen, had ik nog voldoende keuze qua werk en werkgevers. Het was een beetje overweldigend, maar ik beschouwde deze kans als een uitstekende mogelijkheid om geduldig te blijven en af te wachten totdat ik met iemand in contact kwam waar ik echt vertrouwen in had. Iemand die uitermate professioneel is, maar tegelijkertijd ook heel vriendelijk en samen met mij op zoek wil naar de meest geschikte baan. Toen dook Nikki ineens op. We hebben eerst kennisgemaakt via de telefoon, maar al gauw werd er een afspraak gepland op kantoor voor een persoonlijk gesprek. Ik vond Nikki erg goed in het ontdekken van mijn kwaliteiten, maar ze heeft me ook wel een beetje aan de tand gevoeld. Gelukkig kwam ik goed uit de verf, want binnen een week had ik een nieuwe baan met een betere werkomgeving en -omstandigheden, betere voorwaarden, dichter bij huis en met een (veel) beter salaris.

Alsof dat nog niet genoeg was, hield Nikki elke week een vinger aan de pols. Ze belde me op aan het einde van de week om te vragen hoe het met me ging. Of ik nog steeds blij was met m’n baan. Dat soort dingen. De nazorg was uitstekend! Niet alleen van haar overigens. Ook de andere medewerker van Stadion heb ik meermaals gesproken en van hen heb ik dezelfde behandeling gekregen als van Nikki. Keurig, professioneel en altijd met een glimlach. Er zijn tal van uitzendbureaus die op mij vaker overkomen alsof ze je zo snel mogelijk kwijt moeten aan een bedrijf, wat de werknemer niet altijd ten goede komt. Bij Stadion heb ik dat niet één keer gemerkt. Ik geloof echt dat men hier op zoek is naar het beste voor jou.”

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!