Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Kick-Off 2019

Door 24 januari 2019december 7th, 2021Geen reactie's

Maandagavond 14-01-19 stond onze jaarlijkse kick-off op het programma. Het moment voor een gezamenlijke terugblik op de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en tevens een vooruitblik op 2019.

2018: een jaar waarin wij onze ambities en doelstellingen ruimschoots hebben verwezenlijkt. Het openen van onze nieuwe vestiging in Maastricht, (personele) uitbreiding op diverse andere locaties, sponsorships, personeelsuitjes, trainingen en opleidingen, etc. Een bevlogen en bewogen jaar! Dit alles resulteerde in diverse (nieuwe) samenwerkingsverbanden met mooie bedrijven door heel Limburg. Een resultaat waar, zeker gezien de huidige arbeidsmarkt, wij en vooral ook onze medewerkers terecht trots op mogen zijn!

2019: een vooruitblik op al het moois dat het nieuwe jaar ons te bieden heeft. Wederom een jaar van ambities en groei: personeelsuitbreiding op onze huidige locaties; er zijn (en komen) diverse uitdagende functies vacant; het realiseren van onze zevende vestiging: begin tweede kwartaal openen wij ons nieuwe kantoor aan de Risseweg in Weert en de ontwikkeling en doorstroom van onze medewerkers. Maar bovenal heel veel plezier in onze werkzaamheden gecombineerd met onze vertrouwde no-nonsense aanpak en een gezonde dosis humor!

2019 beleef je!

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!