Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

Nieuw wagenpark

Door 27 januari 2017december 7th, 2021Geen reactie's

Door de aanstaande uitbreiding van een kantoor in Venlo, naast Kerkrade, Sittard en Roermond, is er ook behoefte ontstaan voor vernieuwing en uitbreiding van het wagenpark bij Stadion Uitzenden. Vijf Volkswagen Ups, die volledig in de nieuwe huisstijl van Stadion Uitzenden zijn ondergedompeld, sieren vanaf nu de Limburgse wegen. Auto AZ uit Heerlen is verantwoordelijk voor de levering van deze vijf auto’s.

Vrijdag 27 januari j.l. was de officiële overdracht bij Auto AZ op de Autoboulevard in Heerlen en gingen de auto’s met een frisse look direct de weg op. De Volkswagen Up kent een dynamisch ontwerp en is een zeer zuinige auto.

“Wij hebben met Auto AZ een goede partner gevonden als het gaat om mobiliteit! Zij leveren niet alleen een hoogwaardige service, maar zijn vooral betrouwbaar, zij ontzorgen ons en streven zekerheid en transparantie na”: aldus Haiko Salzmann, één van de drie partners van Stadion Uitzenden. “Dit vertaalt zich in een traject dat start met de inventarisatie van onze wensen en behoeften, het zoeken naar ‘the best deal’, tot uiteindelijk de complete nazorg in de vorm van onderhoud en reparatie.”

Rick Cremers, mobiliteitsadviseur bij Auto AZ, is verheugd met de samenwerking. “Met onze -bijna 30 jaar- aan ervaring in de autobranche proberen wij altijd mee te denken met groeiende ondernemingen zoals Stadion Uitzenden. Wij zijn dan ook direct aan de slag gegaan toen Stadion Uitzenden -dat inmiddels toch bekend is bij veel bedrijven en flexwerkers in Limburg- ons vroeg om te helpen bij hun mobiliteitsvraagstuk. Door een constructieve samenwerking kwamen wij als snel tot een akkoord en zijn wij dan ook trots dat wij de nieuwe auto’s aan Stadion Uitzenden afgelopen vrijdag mochten overhandigen.”

Haiko Salzmann tot slot: “Gezien de ambities van Stadion Uitzenden om in Maastricht een vestiging te openen later in het jaar, staat de volgende VW Up al in de startblokken.”

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!