Ga naar hoofdinhoud

Met gepaste trots kondigen wij aan dat Stadion Uitzenden een kantoor opent in het Brabantse Helmond. De afgelopen weken zijn de laatste voorbereidingen getroffen om onze Brabandse relaties nog beter te kunnen bedienen. Nu de deuren officieel geopend zijn, is daarmee het 9e lid van de Stadion-familie een feit!

Wat ons typeert als arbeidsbemiddelaar? Iedere kandidaat is uniek en verdient daarom een persoonlijke aanpak. We begrijpen dat achter elk cv en elke sollicitant een uniek verhaal schuilgaat. Vanuit de (aanwezige) competenties of toekomstige ambities begeleiden wij werkzoekenden naar een passende functie. We streven naar een ‘match’ welke niet alleen de juiste werkinhoud omvat, maar ook een juiste culturele en persoonlijke pasvorm.

Aan het roer van ons Helmondse kantoor staat kantoor manager Nathalie Desserjer, een ervaren professional die gelooft in het bouwen van sterke relaties en het stimuleren van individuele groei. Onder haar leiderschap zal ons nieuwe ‘Stadion’ niet alleen werkgelegenheid bieden, maar ook een gemeenschap van professionals vormen die elkaar ondersteunen en inspireren.

 

Nathalie is geen onbekende in de uitzendbranche, met ruim 6,5 jaar ervaring in de uitzendwereld was zij toe aan een volgende stap in haar carrière. Nathalie heeft gewerkt in verschillende business Lines zoals MKB, Volume klanten en Inhouse. Ze is geen onbekende in het Helmondse en gaat dan ook met veel plezier haar nieuwe avontuur binnen Stadion aan.

 

We kijken ernaar uit om samen met Nathalie en ons team in Helmond een dynamisch netwerk van professionals te vormen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe loopbaankansen of naar talentvolle medewerkers zoekt, bij Stadion Uitzenden Helmond ben je aan het juiste adres. We heten je van harte welkom in onze groeiende familie en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking voor succes op alle fronten.

Werk beleef je!

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!