Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

PROFESSIONALS AAN HET WOORD | INTERCEDENT JEFFREY POHL

Door 30 juli 2019januari 3rd, 2022Geen reactie's

Collega én kameraad Jeffrey Pohl, intercedent van Stadion Uitzenden Venlo!

 

Professionals aan het woord | Jeffrey Pohl

Collega én kameraad Jeffrey Pohl, intercedent van Stadion Uitzenden Venlo!

In deze rubriek laten wij professionals van Stadion Uitzenden aan het woord over verschillende thema’s en invalshoeken van het werkveld. Ditmaal Jeffrey Pohl; intercedent van onze vestiging in Venlo.

Jeffrey is 27 jaar, geboren en getogen in Blerick en woont er nog steeds. Hij is een echte sportman (fitness en kickboks) en hij geniet op zijn tijd van menig festival. Daarnaast is hij goed bevriend met Guus Jeucken, zijn kantoormanager van onze vestiging in Venlo. In dit artikel deelt hij met ons hoe hij dankzij zijn vriendschap met Guus bij Stadion Uitzenden is gekomen: ‘Vanaf mijn achttiende ben ik gestart met werken als procesoperator en acht jaar werkzaam geweest bij hetzelfde bedrijf. Er kwam een punt in mijn leven dat ik toe was aan een nieuwe stap; een plek waarin ik me weer volop kon ontwikkelen’.

Hij vervolgt zijn verhaal: ‘Guus, nog steeds een van mijn beste kameraden, sprak met regelmaat enthousiast over zijn werkzaamheden bij Stadion Uitzenden. Hij vertelde mij op een moment dat hij zojuist een nieuwe collega had aangenomen om de verdere groei van de vestiging te bewerkstelligen. Tussen neus en lippen door zei hij dat er, indien deze groei zich in de toekomst zou voortzetten, er nog volop uitbreidingsmogelijkheden zouden komen. Toen ik dat hoorde, grapte ik met het idee waarom ik die aanwinst niet zou kunnen zijn; dat we dat samen vast en zeker wel geregeld kregen. In eerste instantie wilde Guus niet geloven dat ik dit serieus bedoelde en bespraken we of deze samenwerking onze vriendschap niet in de weg zou staan. Na toch een aantal keer hierover met hem te hebben gesproken, ben ik een middag op de vestiging gaan meekijken om te ervaren wat het vak als intercedent allemaal inhoudt.

Ik had een positieve indruk van de functie en werkomgeving en zag het als een uitdaging om in deze branche in te stromen. Vervolgens verliep alles heel snel: ik solliciteerde, voerde twee gesprekken en kreeg het contractvoorstel. Sindsdien heb ik van deze beslissing geen moment spijt gehad: ik zit in een uitdagende functie binnen een leuke bedrijfscultuur met veel vrijheid en afwisselende taken. Ik voel erg mij betrokken bij het bedrijf, omdat we als medewerkers veel met elkaar ondernemen en ik kijk vol vertrouwen naar de toekomstmogelijkheden binnen deze organisatie’.

Ben jij nog op zoek naar werk of gemotiveerd personeel in en/of rondom Venlo? Neem dan gerust contact op met Jeffrey of met een van zijn collega’s!

Stadion Uitzenden Venlo: werk beleef je!

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!