Ga naar hoofdinhoud
Nieuws werknemers

PROFESSIONALS AAN HET WOORD | KANTOORMANAGER BABET SLOESEN-STASSEN

Door 10 mei 2019december 7th, 2021Geen reactie's

Onze goedlachse kantoormanager van Stadion Uitzenden Maastricht!


In deze rubriek laten wij professionals van Stadion Uitzenden aan het woord over verschillende thema’s en invalshoeken van het werkveld. Ditmaal Babet Sloesen-Stassen; kantoormanager van onze vestiging in Maastricht.

Babet is 38 lentes jong, échte Maastrichtse, gelukkig getrouwd met haar man Patrick Sloesen en trotse moeder van drie kinderen. Ze vertelt vol enthousiasme over haar eerste stappen binnen de uitzendbranche: ‘Ik was er vroeg bij; op 21-jarige leeftijd, na mijn studie, startte ik als intercedente bij een bureau in Wyck Maastricht. Na diverse jaren voor grote en kleine uitzendpartijen werkzaam te zijn geweest, kwam de functie als kantoormanager bij Stadion Uitzenden voorbij. Toen deze kans zich voordeed om voor de (destijds) te openen vestiging in Maastricht als kantoormanager aan de slag te gaan, wist ik dat dit de plek zou zijn waar ik mijn volgende stappen in uitzendland wilde zetten. Met veel plezier timmeren wij inmiddels al ruim anderhalf jaar in Maastricht aan de weg en zit ik nog steeds hartstikke goed op mijn plek’.

Ze verklaart haar werkplezier nader: ‘mijn takenpakket is breed en dynamisch, er is veel ruimte om eigen initiatief te nemen en heb als kers op de taart ook nog een team met leuke collega’s. Als kantoormanager ben ik voornamelijk bezig met het coachen van dit team, het onderhouden van klantrelaties en het bepalen van de (commerciële) koers en het bijbehorende beleid van de vestiging. Wij zijn een proactieve club en treden graag op diverse manieren naar buiten om via verschillende kanalen en locaties in onze regio ons gezicht te laten zien.

Onze locatie heeft natuurlijk ook iets extra’s te bieden: we zitten letterlijk in de skybox van het MVV-stadion (Stadion de Geusselt) waar wij dagelijks al onze kandidaten ontvangen. Natuurlijk maken we van deze omgeving optimaal gebruik door hier met regelmaat evenementen, rondom en tijdens de voetbalwedstrijden van de plaatselijke trots, te organiseren voor onze relaties’.

Ze ziet de toekomst van haar vestiging zonnig tegemoet: ‘Het persoonlijk contact met zowel de flexwerker als de klant en het werken vanuit de competenties van de kandidaat, zijn mooie voorbeelden van onze succesformule. De kandidaat achter het cv bepaalt voor een groot gedeelte het succes van de plaatsing. Middels een persoonlijk gesprek zorgen wij dat we de behoeften van zowel de kandidaat als klant goed, maar vooral ook realistisch worden afgestemd. Daarnaast dragen onze kernwaarden ook voor een groot deel bij aan het succes: we zijn een betrouwbaar bureau met een echte no-nonsense cultuur. Eerlijkheid staat voorop, zowel intern als extern! Tot slot zorgt een vleugje humor voor een luchtig gesprek op het juiste moment’!

Ben je nog op zoek naar werk of gemotiveerd personeel in en/of rondom Maastricht? Neem dan gerust contact op met Babet of met een van haar collega’s!

Stadion Uitzenden Maastricht: Werk beleefste!

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!