Ga naar hoofdinhoud

Vorige week was het de week van het werkgeluk, iedere dag hebben we iemand gesproken om te vragen hoe hij of zij werkgeluk ervaart. Van eigen personeel tot opdrachtgevers en flexmedewerkers. Hieronder vind je nogmaals!

Nikki, Kantoormanager Stadion Uitzenden Maastricht

“Van een leuke en gezellige werksfeer tot de juiste werk-privé balans en alles daar tussenin. Een complimentje als waardering van goed werk, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, samen successen behalen en deze op een goede manier kunnen delen met elkaar. Dat zijn de kleine dingen die voor mij samen werkgeluk vormen.” zegt Nikki. Samen met haar team is ze vaak bezig om werkgeluk te realiseren. Uit goed afgeronde klantgesprekken, tevreden flexmedewerkers en nieuwe uitdagingen haalt het team in Maastricht veel voldoening. Als laatste stelt Nikki: “Ik ben blij om onderdeel te zijn van de Stadion Uitzenden familie. Zo zie ik gewoon dat er aandacht is voor deze kleine dingen en dat maakt mij enthousiast. Het zorgt ervoor dat ik morgenvroeg weer met een big smile richting het werk rijd.”

Kim, Corporate Recruiter MediReva

“Als corporate recruiter is mijn werkgeluk tweeledig; Enerzijds word ik enorm blij als onze introductiebijeenkomst op de eerste van iedere maand vol zit met enthousiaste nieuwe collega’s. Al die gespannen, maar vrolijke gezichten, daar word ik gelukkig van! Anderzijds zorgen mijn directe collega’s ook voor mijn werkgeluk! Een heerlijke sfeer iedere dag weer op kantoor, allemaal mensen uit hetzelfde hout gesneden, die van elke dag een succesvol feestje willen maken. Dat is voor mij ook werkgeluk!”

Simon, Stukadoor via Stadion Uitzenden Kerkrade

“Al 7 jaar werk ik met veel plezier bij Biesmans in Schinnen. Hier staat veiligheid, welzijn en gezondheid voorop. Mijn werkgeluk haal ik uit het feit dat dit bedrijf variabel is qua werk. Van grote projecten tot kleine opdrachten. Geen dag is hetzelfde, je bent telkens op een andere plek om klanten te voorzien van mooi stukwerk. Ondanks dat het een zwaar beroep is wordt er veel waarde gehecht door de direct aan zaken die het werk voor mij als werknemer verlichten zodat wij vitaal blijven. Dat het doel van mijn werkgever is dat ik en mijn collega’s gezond ons pensioen halen draagt alleen maar meer bij aan mijn werkgeluk!”

Sander, Regiomanager Noord Stadion Uitzenden

“Werkgeluk is afhankelijk van een aantal factoren, maar het mooie is dat je dit zelf in de hand hebt. Voor mij betekent dit ’s ochtends met plezier naar je werk gaan en ‘s avonds ook weer met plezier naar huis gaan. Plezier is niet alleen het gezellig hebben met collega’s, maar ook bezig zijn het halen van voldoening en realiseren van persoonlijke- en zakelijke groei. Daarnaast is de balans tussen werk en privé heel belangrijk. Naast hard werken, het samen vieren van successen en plezier hebben, is het ook belangrijk voldoende tijd met je gezin te hebben. En het mooie is dat al deze facetten aanwezig zijn in mijn baan bij Stadion!”

Birgit, Rayonleider Gom Zorg

“Voor mij betekent werkgeluk in contact komen met hardwerkende mensen die samen met mij er bij de klant voor zorgen dat de schoonmaak gewoon goed geregeld is. Rekening houdend met mensen in hun kracht zetten en van het positieve uitgaan. Elkaar als mens zien en menselijk behandelen, zodat ieders goede eigenschappen naar boven komen en ontwikkelpunten samen bereikt kunnen worden. Meedenken met uitdagingen die ontstaan en nieuwe projecten ontwikkelen draagt ook bij aan verhoging van mijn werkplezier!”

Suzan, HR-adviseur Stadion Uitzenden

“Werkgeluk is voor mij samenwerken in een gezellig en gemotiveerd team! Daar waar hard gewerkt wordt maar ook hard gelachen. Waar collega’s een luisterend oor aan elkaar bieden, waar je jezelf kan zijn, vertrouwen krijgt en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. In mijn rol als HR-adviseur ervaar ik ook werkgeluk als ik zie dat collega’s goed op hun plek zitten. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!”

Brahne, productiemedewerker via Stadion Uitzenden Roermond

“Ik vind dat mijn werkgeluk gerelateerd is aan hoe ik mij voel tijdens het uitvoeren van mijn werkzaamheden. Zo werkte ik via Stadion Uitzenden, maar na een tijdje had ik het gevoel dat ik niet op mijn plek zat. Na een goed gesprek hebben de medewerkers van Stadion Uitzenden goed geluisterd naar mijn wensen en zijn we uitgekomen op een functie bij Sekisui Jushi Strapping BV. Door de korte lijnen binnen het bedrijf heb ik snel mijn draai kunnen vinden en snel de werkzaamheden kunnen oppakken. Deze switch heeft mijn werkgeluk vergroot! Ik ga met een brede glimlach naar mijn werk en raad iedereen aan om een switch te maken wanneer je niet gelukkig bent bij het uitoefenen van je huidige functie!”

Ben jij opzoek naar nieuw werkgeluk? Ga in gesprek met onze medewerkers, zodat wij voor jou een nieuwe uitdaging vinden met daarin een berg nieuw werkgeluk!

Schrijf je in voor onze job-alert en ontvang de nieuwste vacatures!